Jättiläinen puhallettava ankka vievät residenssi on Hardman Boulevard, ylimääräisiä aktiviteetteja, kuten kasvomaalausta, tanssi mielenosoituksia ja käsityötyöpajan tarjoamia The Lowry.

Se on seitsemäs perättäinen tapahtuman ja kilpailu alkaa neljätoista.

Chickedy ja Chick tulee tekemään erityisiä esiintymisiä neljätoista-seitsemäntoista uudessa Smyths West One Retail Park osana myymälän avajaisia ​​perjantaina.

Tatton Park, Knutsford, Cheshire, WA16 6QN.

alku viime vuoden ankka rotu

Normaali merkintä hintoja sovelletaan. Single Miehet Canada Goose Constable Parka Grafiitti Suomi vetovoima: aikuinen lapsi (4 15yrs sis) perhelippu (kaksi aikuista ja kolme lasta) Tai saat täysin Tatton Twit Ticket maahantulon kolme nähtävyyksiin (kartano, puutarha, maatila) aikuisille, lapsille ja perheelle.

Meet Chickedy ja Chick alkaen Twirlywoos Fanit CBeebies esikoulu osoittavat Twirlywoos tulee olemaan kaksi Smyths Toys kaupoissa tämän pitkäperjantaina ja lauantaina.

Paikan lauantaina pari tulee olemaan myymälän Robin Retail Park, Wigan, välillä 10am ja 15:30.

kioskit tullaan tarjoillaan klassisia huvipuistossa kohtelee kuten hattara, jäätelöä ja hampurilaiset, kun taas hieman yli sillan Spinningfields, New Bailey tulee eloon huvipuistolaitteissa.

Spinningfields, Manchester, M3 3BE.

Hiljattain käynnistetty Garden at Leftbank tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaksi perheystävällinen elokuvaesityksiä, tapahtuu klo 12 ja viisitoista, jossa katu ruokaa keittiössä.

Robin Retail Park, Unit 1A 2, Wigan, WN5 0UH.

Spinningfields on myös pelissä isäntänä useita perheen parissa päivisin.

Ciaran Burke koristelu hänen ankka ennen viime vuoden kisoja

Storytime liikuntaa Lapset ja vanhemmat voivat käyttää yhdessä näitä vapaa luokkia pidetään kuntosalilla Wigan.

Tapahtumaan on vapaa osallistumaan toimintaan alkaen kaksikymmentäneljä.

Täynnä hauskaa ja typerä yllätyksiä Twirlywoos käyttää hauskaa ja naurua kannustaa lapsia saada luottamusta ja ajatella itse.

Across Estate The humalankuivausuuni House on vilkasta musiikkia ja viihdettä, kun taas The Urban Farm eläintarha antaa pienokaiset mahdollisuus tavata erilaisia ​​eläimiä kuten sikoja, lampaita, vuohia, kanoja, ankkoja ja jopa poni.

Manchester Duck Race Tuhannet perheet odotetaan parven joen Irwell yllyttää heidän kumiankoiksi, Manchesterin Duck Race pitkäperjantaina.

West One Retail Park, A576 Gilda Brook Road, West One Way, Eccles, M50 1ZD.

Tekemistä lasten kanssa yli pääsiäisen vapaapäivä viikonloppuna Manchesterin

Phiz whizzing polkuja, joissa Danny Champion of the World puutarhoissa ja Matilda Mansion myös käynnissä pääsiäisestä lokakuuhun, sekä kiehtova -näyttely esimerkkejä Roald Dahlin kirjasta takkeja eri puolilta maailmaa ja koko ajan.

Se maksaa ostaa ankka ja kirjoita se rodun, jossa kaikki etenee menee paikalliseen lasten hyväntekeväisyyteen Brainwave.

Miehet Canada Goose Constable Parka Grafiitti Suomi

Rauhoitu ja kuunnella sisään Roald Dahlin satunnaisia ​​kerronta. Kruunata päiväsi mukaansatempaava taikurin esityksiä, kiehtova nukketeatteri sekä Stableyard täynnä chocolatey kohtelee syödä ja scrumptious asioita ostaa.