Osa II Seth Uutta Bed liukuu Action

Meillä oli kauan sitten päättänyt, että Seth tarpeen olla omassa sängyssä useita kuukausia ennen kuin sisarus syntyi. Yksi halusimme hänet siirrettiin tarpeeksi etukäteen, että hän ei syyttänyt hänen sisarensa hankkiutua potkut meidän sängyssä. Toiseksi, me vain halusimme hänet mukavasti kotoisiksi omassa huoneessa ennen kuin yrittää tarpeisiin pikkulapsen.

Kanssa dia ulkoneva useita metrejä, olimme huolissamme lattiatilaa Sethin huoneeseen. Mutta mitään parempaa tuli, joten trudged takaisin Ikea ja osti sen.

Top huolenaihe oli, että Seth piti ostaa mille tahansa sängyssä ostimme. Patja lattialla samalla turvallinen ja edullinen, oli vähän ostaa arvo. Emme todellakaan voinut varaa huippuluokan kerrossänky, joka voi lähestyä $ 1.000 ja me huolissaan siitä, että hän ei ehkä pidä siitä. Plus, on ilmeisiä vaaroja kerroit lapsi nukkumaan niin korkealla. Joten olimme kallistumassa kohti edullinen teema bed.

Miehet Canada Goose Expedition Harmaa Netistä

Eli kunnes menimme Ikea. Kuten snaked läpi huonekaluliike labyrintti pohjapiirros vihdoin valtasi Lastenvuodemahdollisuus osassa. Ja siellä se oli: a. Ensimmäinen asia, tein oli kiinni Seth päälle portaat ovat suljettu turvallisuussyistä lattialle mallien ja alas hän liukui. Me toisti noin 20 kertaa.

Useiden kuukausien osaisimme palautua eri sängyssä ideoita: Pitäisikö vain ostaa patja lattialla ja ostaa kehyksen myöhemmin? Pitäisikö ostaa huippuluokan kerrossänky, jossa voimme pöytänsä alle ja paremmin hyödyntää pienen huoneen tilaa? Pitäisikö meidän vain saada edullinen teemalla vuode, kuten auton tai paloauto?

Se veisi loput joka päivä ja osa seuraavaa minun piti mennä töihin loppuun rakentaa sänkyyn, mutta se nopeasti ja helposti tuli yhdessä. Äiti osti joitakin tarvittavia lakanat ja se oli valmis lähtemään. Miten nukkumassa omassa sängyssä mennä? Joudut odottamaan osan III, pelkään.

Seth todella sai innoissaan, kun aloitimme vetää kaikki puupohjaiset ja säleet ulos kahden valtavan Ikea laatikkoa toimme kotiin. Ojensin hänelle palan ja hän oli törmätä huoneeseen sijoittaa jokaisen palan päälle nimetyn paaluilla.

Vaikka kysymys ei ollut hänen mielessään, että tämä oli oikea sänky, useita viikkoja sekä ahdistusta ja keskustelu virisi ennen ostimme sen. Yksi outo näkökohtia kaikki puu sänky oli se korkeus. Se oli pitkä tarpeeksi huolia Sethin turvallisuudesta, mutta ei tarpeeksi pitkä kiinni enemmän kuin varastointi sen alla. Ehdotin käyttämällä joitakin alla oleva tila kuin linnake.

Kaikkein onnekkaita suunnittelun piirre tämä sänky on, että se pysyy yhdessä pulteilla, jotka käyttävät Alan kiintoavaimia. Vajaat 3 vuotta vanha, se osoittautui Seth voisivat helpommin käyttää työkalua kuin ruuvimeisselin, joka vaatii enemmän voimaa. Hän vain söi sen ylös.

ottaa Seth nukkua meidän sängyssä oli sekoitettu siunaus. On jotain hyvin lohdullista, turvallinen ja lämmin ottaa lapsesi aivan vieressä. Mutta kenkää kylkeen liian monta kertaa aikana yön ja huomaat huojuva ja ärtyisä varten loppupäivän. Monet päivä huomasin käveleminen työskentely sameus. Vaimoni oli yhtä loppuun.

Samana päivänä Seth ja aloin rakentaa sitä. Minusta on turvallista sanoa, että hän oli todella innoissaan koko hankkeen. Ensin teimme tilaa siirtämällä hänen luntti meidän makuuhuoneessa. Ei ole helppo tehtävä, koska se on laajempi kuin oviaukosta. Meidän piti poistaa ovet sekä huoneet, sitten Miehet Canada Goose Expedition Harmaa Netistä osittain purkamaan pinnasänky ja sitten koota se.