Ainakin joka neljäs lennot oli myöhään amerikkalainen, Virgin America, Spirit Airlines, Miehet Canada Goose Expedition Kokko Stockmann Southwest Airlines ja JetBlue Airways. Lennot, jotka saapuvat ainakin 15 minuuttia myöhässä aikataulusta pidetään myöhään.

Miehet Canada Goose Expedition Kokko Stockmann

Southwest oli pienin reklamaatioaste, kun taas henki oli suurin. Spirit matkustajat valittivat vähintään kaksi kertaa niin usein kuin matkailijoille tahansa muun lentoyhtiön ja 13 kertaa useammin kuin Southwest asiakasta.

Mutta se oli ennen tietokonetta seisokkien tässä kuussa Delta ja viime kuussa Southwest johtivat yli 4000 lento peruutetaan, laajaa viiveitä ja matka painajaisia.

aika suorituskykyä vuodesta 2015

WASHINGTON Airlinesin aikataulussa useammin kesäkuussa kuin he tekivät viime kesänä ja matkustajien näytti löytää vähemmän valittaa.

kuuden ensimmäisen kuukauden aikana 2016, valituksia Transportation Department laski 12,2% vuodesta 2015. Kuitenkin nämä luvut eivät sisällä valituksia että kuluttajat jättää suoraan lentoyhtiöiden lentoyhtiöiden ei tarvitse raportoida näitä numeroita.

Delta Air Lines oli alhaisin peruuntumisaste kesäkuussa, arkisto, joka varjostivat tässä kuussa massiivinen tietokone katkos.

Noin 1 prosentti kotimaan lennot peruttiin kesäkuussa, alas 1,8% vuotta aiemmin, mutta kaksinkertainen toukokuun 0,5 prosentin korko. Alueellinen lentoyhtiö ExpressJet ja Spirit todennäköisimmin peruuttaa lennon.