Inhimillisten loukkaantumisen, ihmishenkien menetyksiä, sairaanhoidon kustannukset, ajoneuvojen korjaukset, ja sekalaiset kulut, numerot ovat hälyttäviä.

Lisää että laajennettu tunnin pimeyden ja auringon alhainen asema taivaalla aikana matkustaa ja sinulla resepti hirvieläinten / ajoneuvojen törmäyksen ja niihin liittyviä kustannuksia omaisuusvahinkoja, loukkaantumisen ja kuoleman.

Vaikka jotkut mahtuu sekä luontoa ja ihmisiä, toiset ovat vain eläimiä, ja ne sisältävät pieniä lampia, kosteikkoja ja hedelmien pensaita. Ne myös luovat sammakkoeläinten tunneleita ja alikulkusillat varten pieniä nisäkkäitä kuten saukkoja ja siilit.

6. hidastaa ja antaa yksi pitkä Blast oman torvi pelotella hirvi tai hirviä edessäpäin. Jos on olemassa yksi teidän tiellä, jarru tiukasti, mutta pysykää Lane. Vakavia vammoja ja vaurioita voi ilmetä, kun väistämi- hirven ja osui toinen auto tai mennä pois tieltä.

Woodland olentoja näy esikaupunkialueilla, ja jopa kaupunkien, takapihoille enemmän kuin jatkamme loukata niiden elinympäristöjä. Lue, miksi se ei ole hyvä idea.

Urban Wildlife: Tänään Rakkaus / viha

1. 'kausi' hirvieläinten / auto törmäyksiä on syyskuun puolivälissä joulukuun lopulla, hirvi, se syyskuussa ja lokakuussa, vaikka tällaiset onnettomuudet tiedetään tapahtua milloin tahansa aikaan vuodesta.

5. Kun ajetaan pimeässä, käytä kaukovalot aina kun ei ole tulossa liikennettä. Porot silmät hehkuu kun kyytiin ajovalot ansiosta vuoritettu silmän takaosassa, joka toimii kuin peili. Koska hirvi ovat paljon korkeampia, niiden päät ovat yleensä yli ajovalojen tasolla, joten et voi nähdä hehku heidän silmänsä.

Vastauksena vaihtelut tekovalojakson (valon määrä) ja lämpötilavaihtelut, villieläinten valmistautuu syväjäässä; kasvava talvivaatteet ja täyteaineena ruokaan. Joten, hirvieläimet ovat menossa jälkeen maissi, omenat ja muut armoa syksyn runsaudensarvi, ja viimeinen luonnollisen kasvillisuuden heidän käytettävissään. Sen jälkeen on mennyt, he tulevat oman koriste istutuksia.

7. Tarkista omasta vakuutusyhtiöstä noin kattavuus. Törmäys hirvi yleensä kuulu kattava osa politiikkaa, mutta jos vahingoita tai vamma, joka yleensä tulee alla törmäyksen kattavuus, mutta saatat löytää syyllinen.

Moose Esitä eri joukko DangersIf asut alueella, jossa on Hirvikantaa, sinun pitäisi olla tietoinen erityisiä ongelmia ne aiheuttavat. Ne lisääntyvät syyskuussa ja lokakuussa ja, kuten peuroja, askarruttavat lisääntymis- välttämätöntä, kun molempiin rohkeita ja huolimaton.

10. Älä luota laitteissa kuten peuroja pillit, heijastimet ja aidat. Ei ole hyväksyttyä todisteita siitä, että ne keksii vähentää auto / peura yhteentörmäyksiä.

Deer / ajoneuvojen törmäyksen eivät ole uusia, tietenkin, mutta vasta viime vuonna, taajuus niistä nousseen valtavasti loppupuolelta lähtien 20-luvulla. On olemassa useita syitä, miksi, ja useimmat niistä on tekemistä ihmisen tunkeutumista luontoympäristön.

Yhden, jalostus taalaa raapivat huovan pois niiden sarvet (vai ovatko ne sarvet, ja on olemassa ero anyway?) valmisteltaessa kiima. Alempi vaeltavat päämäärättömästi yrittää V: saada rohkeutta haastaa kasvualustan buck, B: välttää jalostukseen taalaa ja C: ehkä hiipiä kohtaus söpö pikku doe. Tavallaan muistuttaa minua kuinka kavereideni ja vietin 1960-luvun alussa.

Humane Society of United States (HSUS) raportoi, että useat Euroopan maat ovat ottaneet johtoaseman kytket villieläinten elinympäristön pirstomaa teillä. Ylikulkusillat on suunniteltu ja rakennettu erityisesti suppilo villieläinten ympäri pääteillä.

Tilastollisesti keskimääräinen vaatimus hirvieläinten ajoneuvojen törmäyksen on $ 3,300. Paljon riippuu ajoneuvon mukana ja vakavuus vahinkoja. Mutta kun tekijä väittää, joihin ruumiinvamman, keskimääräinen nousee yli $ 11,000.

3. Deer usein ei vain tikan tien. Heidän peloissaan tilassa ne voivat tulla eksyksissä ja ajaa toiselle puolen ja sitten takaisin, he voivat ajaa alas keskellä tietä, tai ne voivat vain tulevat screeching pysähtynyt, jäädytettiin valokeilassa ajovalot. Moose yksinkertaisesti ei voi olla yhtä nopea siirtää pois tieltä.

He arvioivat, että toinen miljardia dollaria kuluu lääketieteen maksuja henkilövahingoilta autossa, ja kulukorvaukset maksaman ajoneuvojen omistajille. Nyt puhut enemmän kuin 4 ja puoli miljardia dollaria!

Toll on korkea Vahinko, vammat ja CostSpring on aika, kun runoilijat sanovat, kun nuoren miehen fancy kääntyy ajatuksia rakkaudesta. Kuitenkin lasku on aika, jolloin nuoren Buck n tai härän fancy kääntyy ajatuksia rakkaudesta, ja että loitsuja vaara kaikille muille.

Paitsi, mutta rakentaminen ja käyttö teiden muuttaa ympäristön alalla sekä kemiallisesti että fysikaalisesti, plus se mahdollistaa käyttöönottoa mahdollisesti tulokaslajeja. Kun tie rakennus on valmis, kaupallinen tai asuinalueiden kehittäminen usein seuraa, ja että vie tilaa eläimille vieläkin.

4. Deer usein matkustavat pienissä karjoissa, joten jos näet yhden ylittämään ajamiseen, olla hakevat muut, jotka voivat olla seuraavat ei liian kaukana.

Vihjeitä välttääksesi törmäykset Deer ja Moose

2. Dawn ja iltahämärässä ovat vaarallisimpia aikoja, koska silloin hirvieläinten ovat aktiivisia (takaisin lohkoon me juuri sanoivat hämärä) ja näkyvyys on huonoin. Ilmiöt kuten aurinko- häikäisyä nousevaa tai laskevaa aurinkoa ja hämärässä auringon nousun ja laskun vaikeuttavat nähdä selvästi.

Varmasti yksikään niistä maksavat mitään huomiota liikennettä. Ei kaikki meistä ihmiset ovat joko. Voimme kaikki kertoa toisilleen tarinoita kuljettajien olemme nähneet kutoma, make up, parranajo, syö aamiaista, ja puhelimessa puhumista, kaikki ajon aikana.

Syksy pidetään yleisesti kausi jolloin useimmat yhteentörmäykset peuroja ja hirviä esiintyä. Tällaisia ​​onnettomuuksia voi tapahtua milloin tahansa ympäri vuoden, tietenkin, mutta ne ovat erityisen yleisiä välillä syyskuun Miehet Canada Goose Expedition Sininen Suomi Hinta puolivälissä ja vuoden loppuun mennessä, ja eri syistä.

8. Jos osut peura tai hirvi älä yritä auttaa sitä millään tavalla. Loukkaantunut ja peloissaan peura voi vakavasti vahingoittaa sinua tai muita loukata itsensä. Saada auton tieltä jos voit, ja soittaa poliisille.

Miehet Canada Goose Expedition Sininen Suomi Hinta

Valtatiet ovat merkittävä syy villieläinten kuolemista, ja se ei ole vain siksi, että suuren määrän ylinopeutta liikkuvia ajoneuvoja niitä. Highways fragmentti luonto alueet, joka pakottaa eläimet ylittämään teitä etsimään ruokaa, kansi, kaverit, ja pesiviä tai pesimäaikaisen. Rikkomalla villieläinten elinympäristön olemme myös cramming enemmän eläimiä alueille, jotka ovat aivan liian pieniä luonnon tukemiseen.