Miehet Canada Goose Foxe Bomber Laivasto Stockmann

Kuinka kukaan odottaa Yhdysvaltain asuntomarkkinoiden käynnistää uudelleen kaikki tämä tapahtuu on puhdasta hulluutta. Niin kauan kuin öljyn hinta nousee, talon arvot laskevat. Iron sääntö. Vaikka Federal Reserve asettamalla törkeää korot ja Japanin pankki yhtäkkiä löytää likviditeetti, tämä silti voi lentää vastatuuli öljyn hinnan nousut yli 10% vuodessa! Kun öljyn hinta hidastui 'vain' 50 $ tynnyriltä joka oli 5x suurempi kuin hinta vain 7 vuotta aikaisemmin, kaikki taloustieteilijät ja pundits huusi että kotelo lasku oli ohi! Hintoja keventäminen! Senkin jälkeen he vakuutti meille, öljy ei ole vaikutusta asumiseen, ne olivat erittäin tyytyväisiä ja varmaan toivoen $ 10 tynnyriltä öljyä uudelleen.

Tämä johti Plaza sopimukset jolloin USA vaati kaikki kauppakumppanit anna dollarin lasku arvon tai muuten olisimme sietää tariffit ja esteitä niiden tuontia. Eurooppalainen keskuspankit olivat kohtuullisia mutta Japani sekosi ja teki jeniä paljon vahvempi kuin dollari. Japanilaiset sijoittajat sitten tulvi USA varastossa ja kiinteistömarkkinoilla ja meillä oli kasvavista vuosikymmenen. Mutta Japanin teollisuuden savuava ja hinta jeniä tuli niin pyörryksissä, se ajoi ylös arvoon kaiken Japanissa, nähden on, USA, stratosfääriin. Nimittäin, jos yrittänyt ostaa mitään Japanissa kanssa dollaria, he eivät voi ostaa juuri mitään!

Kaaviot osoittavat, että Japani likviditeetti on nyt vähenemässä. Kun maanjäristys viime viikolla, odotan sen vakavasti laskuun. Yhdysvaltain Reserve pankkiirit kaikki haluavat kuvitella kaiken tulla ulos Yhdysvalloissa ja ne ovat kuljettajan istuin, manipuloimalla taloutemme painamalla kaasupolkimen tai polkee jarrua. Mutta nämä kaaviot osoittavat, että meidän suurin ponnisteluja harvoin kestä kovin kauan kuin päättäväisempi kilpailijoita, jotka tietävät tämän on peli, kuka voi tuhota teollisen perustan tai saada kilpailukykyinen edut, ne ovat kuljettajan istuin.

Vuodesta Xinhua: Kiinan pääministeri Wen Jiabao sanoi keskiviikkona sekä Kiina ja Japani tekevät hyvää valmistautumista ensimmäiseen korkean tason taloudellisen vuoropuhelun, lisäämällä hän uskoo kokous voi tuottaa erittäin myönteisiä tuloksia.

Tämä kaavio, Bank of Japan, osoittaa, kuinka kuollut kiinteistömarkkinat tavallisille Japani on tänään. Kaukana viljelyn 66 kuukauden bruttokansantuote kasvoi, se ei vain ollut tasainen, se on nyt vähenemässä! Yhdysvalloissa, kun putosi mitoitettu 1%, lainat asuntojen laskenut ja asuntomyynnin noussut. Olen maksanut jopa 9,45% asuntolainaa aiemmin ja alhainen 2003 2005 olivat hämmästyttäviä. Monet ihmiset viisaasti kalibroida lainojaan uudessa alhainen. Tämä tulva jälleenrahoitus yhdistettynä määrä kasvaa jälleenrahoitus joten kuukausimaksut olivat samat, mutta lisätuloja voitaisiin käyttää ostaa asioita, tämä oli yli $ 100,000 monet kodin omistajat.

Meksiko on yhä enemmän kietoutuvat Kiinan ja epäilen hallitsevan eliitin, joka oli vaalien siellä äskettäin, ottamassa rikas blundering poika samanlainen Bush taas paljon suositumpia entisen pormestarin Mexico City 'menettänyt' tässä maassa voi puhjeta vallankumous nopeammin kuin ehdit sanoa, 'Viva, Zapata!' Se, että aseistetut kapinalliset ovat nyt sabotoi öljyputkien tarkoittaa huonoja uutisia meille. Tämä tapahtuu Irakissa, tietenkin, ja Nigeria. Maailman öljyn hinta jatkaa kiivetä, koska näistä tapahtumista.

Peking aikoo pitää ensimmäinen kokous Kiina Japani korkean tason taloudellisen vuoropuhelun mekanismi syksyllä. Mekanismi yhdessä käynnistämä pääministeri Wen ja Japanin pääministeri Shinzo Abe aikana Wen Japani matka huhtikuussa.

Erilaisia ​​yhdistelmiä näistä neljästä ainesosien kokkeja joitakin mielenkiintoisia ruokia. Kun Federal Reserve pankkiirit laatia tahansa niiden kuvaajat, ne näyttää taantumien mutta ne eivät eroa öljyn hintapiikin taantumista muunlaisen taantumista. Huomasin hyvin erikoinen asia minun kaavioita. Nimittäin joka kerta öljyn hinta piikki, meillä on huono lama paitsi tämä viimeinen nousu!

From Oil Drum: Tuotanto Meksikon Cantarell kenttä on romahtamassa, ja tuotannon uusia kenttiä ei tehdä eron. Se näyttää hyvin todennäköiseltä, että Meksiko on pysyvästi ohitettiin öljyntuotannon. Päälle, että kotimainen kulutus kasvaa, luo klassinen Export Land vaikutus: tuotannon lasku ja kotimaisen kulutuksen yhtäläiset nopeutettu lasku viennin. Verot näistä vientitulojen tuottavat suurimman osan tuloista liittohallitus. Viimeaikaiset alennukset verokannan että hallitus koskee PEMEX, valtion öljy-yhtiö, osoittaa, että tämä keskeinen tulonlähde on epäonnistunut. Romahdus Meksikon öljyntuotanto on käsitelty laajasti toisaalla tässä se on vain minun tavoitteena korostaa tämän komponenttina romahtaminen Meksikon Nation State, ja positiivinen palaute silmukoita Näiden tapahtumien välillä.

From Dallas Federal Reserve: Slumps investointien ja kotitalouksien kestokulutustavaroiden ostot yleensä mukana taantumista. talous on pysynyt varsin hyvin. Ymmärtäminen lähteinä sietokyvyn on tärkeä ensimmäinen askel kohti arvioidaan, onko se todennäköisesti jatkuu.

Yhdysvaltain asuntomarkkinoiden näyttää pomppiva pallo asti tunnin Japanin keskuspankki tappoi jeniä ja murskasi Japanin kiinteistömarkkinat. Jos menet takaisin 100 vuotta lukuunottamatta suuri masennus, asuntomarkkinoiden tässä oli tämä 5 7 vuotta sykli. Käytin tehdä rahaa pelaaminen että sykli. Päätellen pohjat ja yläosien tämä oli melko yksinkertainen, koska se on luonnollinen rytmi takia yli rakennuksen jokaisella ylös vuorollaan. Nimittäin, rakentajat nähdä mahdollisuudet ja ne laajentaa asuntotarjontaa joka sitten loppuu asiakkaat, joilla on varaa uusia taloja ja se putoaa takaisin.

Kun äkillinen Bonanza likviditeetin esiintyy Japanissa eikä siirtymässä Japanin kiinteistömarkkinat mutta sen sijaan liikkuvat USA polttoaineena oman markkinoilla, voitot kasvoivat Yhdysvalloissa. Ja erittäin paljon, Japanissa! Japani voittoja ja vienti Yhdysvaltoihin paisuivat. Yhdysvaltain kauppavaje maailman pahentunut ja huonompi johtuen nousu öljyn ja tuonti Aasiasta. Tässä on Yhdysvalloissa syytetään Kiina kaikesta ja alkoi sekoittamalla rinnalla Japanissa juanin nousta niin Kiinan kaupallisia etuja ei enää syö Japanin kauppa Yhdysvaltojen kanssa.

Korkokäyrä on ollut tehokas, mutta epätäydellinen, ennustaja taantumien viimeisten 50 vuoden aikana. Se on tehty paremmin ennustaa lasku kestohyödykkeiden kotitalouksien ostoja ja yrityksille. Treasury sadot näkyy sinisenä; osuus BKT kasvu investointien ja kotitalouksien kestokulutustavaroiden ostot näkyy punaisena; ja taantumat on merkitty värillisiä palkkeja. Huomaa, että jokainen lama kestokulutushyödykkeiden ostot on edeltänyt negatiivisesti kalteva tuottokäyrä, ja jokainen negatiivinen rinne tuottokäyrä tuotto myös tuoreimman on seurannut romahtamiseen kestokulutustavaroiden ostot. Yleensä kestokulutustavaroiden lama on niin vaikea laukaista taantuman. Merkittävä poikkeus ilmenee vuonna 1967, kun muut komponentit ovat pysyneet tarpeeksi vahva kielteisten osuus BKT: n kasvuun kestohyödykkeiden.

keskiarvot päivähavainnoista. Dollari oli heikko mutta USA oli kauppavaje maailmaan. Se ei ollut suuri, mutta se oli hyvin paljon öljyä polttoaineena, koska aloimme tuoda öljyä, nopeasti. Vaikka öljyä dollarimääräisten vain arvo dollarin pysyi tasainen 1970-luvulla. Kolmannen öljy piikki kanssa Iranin / Irakin sota, dollari alkoi nousta arvon muita valuuttoja vastaan ​​huolimatta siitä, että USA oli taantumassa johtuen öljyn korkea hinta.

Wen tehdyt huomautukset kohdatessasi Yohei Kono, puhuja Japani edustajainhuoneen.

Aika vertailuun Bank of Japan tilastot ja Federal Reserve kaaviot

Japanin keskuspankki tekee tämän kaiken aikaa. Ne kaikki menevät yhteen suuntaan, kunnes se on mahdotonta mennä enää joutuisi ja sitten he yhtäkkiä pulaan osaksi täysin uuteen suuntaan. Miten Japani yhtäkkiä, kirjaimellisesti yhdessä yössä, tulee täysin erilainen peto? On kuin Arizonassa meni olemasta autiomaahan viidakko! Tämä äkillinen, ihmeellinen ilmaantuminen juoksevuus osuu vain yksi mahdollinen asia voin ajatella: Greenspan yhtäkkiä, täsmälleen samaan aikaan ja samalla nopeudella, putosi korot Amerikassa 6%: sta 1%! Japani varmasti ei muuta nopeuttaan, Miehet Canada Goose Foxe Bomber Laivasto Stockmann joka oli asetettu päättyessä Japani puomi. Nimittäin, kun korkea tappoi villi markkinat Japanissa ja toi hinnat siellä julmasti alas niin Japani ei enää tarvinnut lentää Manhattan ostaa japanilaisten tuotteiden, se jäi alle 1% lähtien ja vielä nykyäänkin, on edelleen, että naurettavaa tasolla.

Meidän hallitsijat yrittävät luoda uusi yhteismarkkinat Meksikon, Kanadan ja Yhdysvaltojen. Eräs lukija, kanadalainen, vain ilmoitti, että Kiina on päättänyt olla ottamatta yli Canandian öljyhiekan kenttiä vaan aikoo keskittyä Venezuelan joka myy paljon öljyä meille. Ehdotan tämä on niin he voivat käyttää dollaria siellä ja siten, pitää paperi rahaa kiertävän Bank of China tileistä? Varmasti jotain on tulossa yhä vääntynyt huonossa kunnossa täällä ja koska öljyn hinta nousee nähden on dollarin, asia on vääntynyt on dollari. On monia korostaa tässä osuutensa.

Ja Kiina on onnistunut hajottaa seinät Japanin kanssa. Ne kertovat Japanin että USA / Japani kaupan liike päättyy paljon nopeammin kuin Japanin keskuspankki toivoo. Ja Japani tarvitsee Kiinan tulevia asiakkaita ja heillä on pudottaa koko 'Haluamme vain USA puolellamme' tavaraa. Raha on valtaa ja Yhdysvalloissa on jäämässä tällä alalla. Laskeva dollari =\u003e laskussa vaikutus. Meidän overstuffed imperiumi laskee ja voimme nähdä, miten tämä toimii: menetämme sotia, me menettää kasvonsa, menetämme lompakossa.

aika vierailla keskuspankkien on Yhdysvalloissa ja Japanissa. Federal Reserve on eri alueille, jotka laittaa ulos raportteja. Nämä eri jäsenten Federal Reserve kerätä tietoa ja tuomita tiedot. Jokainen on hieman erilainen kuin muut ja siksi se on hyvä käydä kotiin verkkosivujen nähdä, mitä he tekevät. Yksi asia olen huomannut on yleinen myopia, kyvyttömyys keskittyä enemmän kuin kolme asiaa kerrallaan, on sokaissut useimmat ihmiset kirjallisesti raportit mitä voi olla käynnissä. Nimittäin, ymmärtäminen vuorovaikutus valuutan arvon muutosnopeus Öljyn hinnan ja viivästyskorot Japanin pankin on mielestäni, avain ymmärtää, mitä on tekeillä.

Ensinnäkin haluan näyttää yleisen kaavion että rajataan suunta muutos kauppavaje, öljyn tulva hinnan ja sen hylkäämisestä suhteellinen arvo dollariin nähden on kaikille kauppakumppaneista. Sub teksti tässä missä olen merkitty ulos Super alhainen korkotaso pankin perimä Japanin ja Yhdysvaltain Federal Reserve.