Tunnistus kirkkaankeltainen silmälasit, kurkku, ja rintojen tämän Vireo ovat erottuva. Sen siivet ovat tummanharmaa, jossa 2 rohkea, valkoinen siipi baareja. Kruunu ja takaisin ovat oliivi, melko kirkas, erottuva harmaa lantiota. Kypsymättömiä plumage on samanlainen kuin aikuisten, mutta vaaleampi keltainen, joskus hieman buffy kurkkuun.

Äänipuhelu: sisältää nopea joukon kovia cheh muistiinpanoja, samanlaisia ​​kuin on 'yksinäinen' Vireo monimutkainen. Song: hidas toistaminen de REE, kolme kahdeksan; Burry, matala pystytti 2 tai 3 huomautus lauseita erotettu pitkiä taukoja: Se antaa usein kuiskaten kappale, joka on enemmän värisevä ja vähemmän Burry.

Välimerenhaukka Pictures

Tämä on suuri, värikäs Vireo ja vahva, vaikkakin hidas tempoinen, laulaja. Se liikkuu hitaasti, mikä yhdistettynä sen naamioitu väri, voi vaikeuttaa löytää korkealla lehdet pitkä varjossa puita se suosii. Keltainen throated usein hanat päätään koska se kartoittaminen ympäristöstään tai suunnitelmallisesti etsii hyönteisiä. Monotypic. Pituus 5.5 '(14 cm).

kaltaiset lajit Toisin kuin muut vireos, mutta verrata mäntykerttuli, jonka kanssa se on sekava, varsinkin talvella. Mäntykerttuli on vihertävän keltainen paisti, Streaked puolin, ohuempi lasku, ja lähes täydellistä ja erillisiä silmälaseja. Ääntely on 2 ovat erilaiset mäntykerttuli antavat usein korkea, ohut huomata välillä liikuttaessa oksia. Laulukerttuli, erityisen vieviä warbler joissa laskun sopivat paremmin Vireo, on valkoinen silmälasit ja puuttuu siipi baareja.

Status and Distribution Melko yleinen. Kasvatus: lehti- ja mixed lehtipuita havupuun elinympäristöjä. Migration: pitkän matkan, trans Gulf siirtotyöläisiä. Kevättalvi siirtotyöläisten, jossa saapuvien etelävaltioiden puolivälissä maaliskuun lopulla, huhtikuun puolivälissä pohjoisemmaksi, toukokuun alussa suurten järvien. Fall vaellukset elokuu syyskuu (siirtolaiset totesi jo heinäkuun lopulla). Uusimmat tiedot ovat Miehet Canada Goose Freestyle Liivi Keski- Harmaa Suomi Hinta lokakuun puolivälissä Pohjois- ja keskileveysasteet, marraskuun alussa etelässä. Winter: trooppinen alangoilta Keski-Amerikassa, Bahama, ja Karibian Pohjois Etelä-Amerikkaan. Niukasti Yhdysvalloissa kuin lukuisat raportit osoittavat. Useimmat raportit tunnistanut mäntykerttuli tai laulukerttuli. Harvinainen eteläisin Floridassa, rento Etelä-Kaliforniassa, Etelä-Texas. Vagrant: erittäin harvinainen länsimaissa, enemmän keväällä kuin syksyllä.

Miehet Canada Goose Freestyle Liivi Keski- Harmaa Suomi Hinta