SALMON, Idaho Avian kolera epäillään kuolemaan ainakin 2000 lunta hanhet, joka putosi kuolleena taivaalta Idaho kun siirryttäessä Pesimäpaikka pohjoisrannikolla Alaskan, villieläinten johtajat sanoi maanantaina.

Sitä ei tiedetä, missä lunta hanhet nimetty valkoiset höyhenpeite ja jalostukseen pohjoisimpia kulmat Alaska, Kanada, Grönlanti ja Siperia supistui linnun kolera aikana muuttoliike, joka näki ne siipi pohjoiseen talvehtimisalueeltaan amerikkalaisessa Southwest ja Meksikossa, hän sanoi.

Tuhannet lumi hanhia putoavat kuolleena taivaalta Idaho

Ihmiset kohtaavat pieni riski sairastua tautiin, mutta enemmän välitön uhka on villieläinten läheisyydessä saastuneiden ruhojen, Losinski sanoi.

Hän sanoi biologien odottivat seurausta valtion villieläinten lab vahvistaa lintuja kuoli erittäin tarttuva tauti, joka aiheuttaa bakteeri, joka voi selviytyä maaperässä ja vedessä enintään neljä kuukautta.

Kymmeniä Idaho laitos Fish ja Game työntekijät ja vapaaehtoiset viikonloppuna haettu ja poltetaan ruhot lumen hanhet löytyi vesistöjen äärelle ja riistanhoidon alue itäosassa valtion, sanoi viraston tiedottaja Gregg Losinski.

Noin 20 kalju kotka nähtiin lähellä alueita, joissa lumi hanhet ruhot täynnä maahan vaan Miehet Canada Goose Freestyle Liivi Ruskea Suomi Hinta pitkähkön itämisaika tekee epäselvää kotkat sai tartunnan ja veisi sairaus muualla, sanoi Losinski.

Miehet Canada Goose Freestyle Liivi Ruskea Suomi Hinta

Taudinpurkaukset jollainen löytyy vaikuttava vaeltavat lumi hanhet Idahossa esiintyy ajoittain Yhdysvalloissa ja muualla, Losinski sanoi.