senaattori Dick Werner Huron alunperin pyysi vain vähän oven avaaminen. Tällä hetkellä raja 4000 10 päivää lisenssejä ja 2000 lisää kolme päivää lisenssejä ulkomaan. Werner pyrittiin houkutella entinen Etelä-Dakota asukkaat ja perheenjäseniä, jotka halusivat metsästää hanhet sallimalla erityislupia juuri tälle rajatulle. Samanlainen suunnitelma Montana saatiin kasvoi alle 500 ylimääräistä metsästäjiä.

Vaikka lintujen määrä on kasvanut kolminkertaistaa kohderyhmä ja seisoo yli 270000 vuodesta 2012 liittovaltion Fish and Wildlife Service Voi pesivät vesilinnut Survey metsästäjän numerot ovat nähneet vain lievä. Suurin vaikutus metsästykseen on sen asuva väestö esiintyy käytettäessä syyskuun alussa kauden. Mutta osallistuminen on laskenut 10000 metsästäjien 2003 hieman yli 6000 vuonna 2009.

Tämä näyttää olevan kasvava ongelma ympäri maan eri lajeja. Mielenkiintoista maanomistajat valittaa GF tehdä jotain kaikki samalla latauksen naurettavaa maksuja pääsystä maataan. On paljon metsästäjiä, jotka auttaisivat kanssa riistakantojen mutta eivät ole valmiita maksamaan palkka pääsyä. Sen sääli nähdä, mitä metsästykseen on tullut. Jos väestö vesilinnut halutaan pienentää niin lakien täytyy olla rento ja / tai täysin muuttunut. Texas sallii baiting. Näin itse asiassa sallivat JOKA maanomistaja satoa vesilinnut. Onnea saada sen tapahtua, jotta voimme nähdä artikkeleita, kuten tämä ja katsella maanomistajat rikastuvat samalla yleisön maksaa siivoamaan. Sen menettää lose tilanne John Q. Julkinen metsästäjän kun hän kuihtuu maksaa metsästää JA maksamaan enemmän lisenssimaksuja. Ihmettelen, miksi Hunter numerot ovat vähenemässä. Speirs. Your ohuesti peitetty kiinnostusta kaupallistamisessa villieläinten paistaa tosi jokaisessa artikkelissa kirjoittaa.

'Olemme alkaneet nähdä pelin polkuja lähtöisin julkisista vesilinnut Miehet Canada Goose Heli Arctic Parka Laivasto Stockmann Naiset alueita, syntyy kokonaan hanhet niiden kulkiessa yksityiseen viljan aloilla', hän sanoi. 'Meillä on melko hyviä tuloksia rajoittavat vahinkojen tyhjentämällä kasvillisuus lähellä vettä ja baiting hanhet pysyä näissä paikoissa.'

Kohdatessaan joustavan lintu ja liittovaltion rajoituksia päivien hanhia voidaan metsästää vuodessa, valtio peli johtajat nyt yli 150000 enemmän hanhet kuin halutaan.

Mutta viime vuosikymmenellä, hanhet numerot ovat teräviä huolimatta dramaattinen laajeneminen metsästysmahdollisuuksia. Samana aikana, viljan hinta osuma kaikkien aikojen ennätyksen ja vahingot liittävät hanhet autioittaminen nousi.

Vaikka metsästäjät ja poliitikot pyrkivät miellyttävä ratkaisu, hanhet jatkaa laajentumistaan.

Mitä raha, pikkukaupungin argumentti riippumatta. Olemme jo myyty meidän sielunsa fasaani metsästykseen ja maksamaan hinnan kautta kaupallistettu metsästykseen. Ja, elinympäristöjen tuhoutuminen esiintyvät hullu tasolla, meidän fasaani metsästys ja tulot otetaan vähenee. Yritetään korvata tuloja huorin ulos toisen resurssin on yksiselitteisesti väärä. Kiitos SD Wildlife Federation for seisomaan niille, jotka vain katsoa heidän henkilökohtaista taloudellista hyötyä yli keskiarvon, jokapäiväistä SD urheilija.

Mutta kun yksi ongelma on tilapäisesti helpottunut, alati laajeneva Kanada hanhet numerot osuma muualla.

autioittaminen hanhia on maksanut valtion ja maanomistajat paljon rahaa. Löytäminen järkeviä ratkaisuja, niin maanomistajat odotukset ja kustannuksia valtiolle, on tarpeen. On tuhansia NR alkukauden hanhi tageja, jotka menevät myymättömien, joten haukut väärää puuta siellä. Jos olisi koskaan metsästetty, että alkukauden tietäisit miksi. Jokainen kenttä, joka on lintujen on puhuttu kaksi viikkoa ennen kauden. Ei vain ole tarpeeksi tilaa kaikille, ja kokemus on kärsinyt. Siksi metsästäjän numerot ovat vähentyneet.

'tulla kotiin metsästää' Bill Rep. Werner kirjoitti oli panna täytäntöön painajainen, että jopa GFP halunnut mitään osaa. Määritelmä perhe oli niin löyhästi tulkita, että veljeni lakien sisaret serkut poika voisi tulla metsästää minua. Hän voisi saada niin monta lupaa kuin hän halusi ja jos taskussa kirja oli tarpeeksi syvä hän oli pohjimmiltaan on asukas etuoikeuksia. Onneksi lasku on ollut läpäissyt mutta valitettavasti se oli täysin muuttunut naurettava hog talon säännöstä tuntia ennen kuin se meni komitea. Kuvan alkuperäinen sallittu prosentuaalinen kasvu oli 10%, mutta onneksi pienentää 5%. Tämä lasku on kohtuullinen ja lopulta ratkaisee tämän ongelman saada se pois lainsäätäjän käsissä. Voin levätä hyvin tietäen, että SD lainsäätäjät kuten Werner ja Hoffman ei tule käyttöön täysin naurettavaa laskuja noin waterfowling rakastan. Asun täällä elämäntapaan ja laadun ulkona kokemuksia. Rajoittaminen NR vesilinnut metsästäjien tarjoaa laadukkaita kokemus kaikille. On pieni ikkuna syksyllä, jossa meillä on joitakin parhaita ankka metsästys kansakunta. Mahdollistaa vapaa kaikille olisi vastuutonta ja pilaa sen kaikille. Lets avata puuman, hirven, ja peuroja vuodenajat ilmaisena kaikille ja miten pidät rakkaimman Crow Peak alue sitten.

satunnainen tarkkailija voisi kuvitella, että South Dakota toivoo saavansa apua ja tulot vieraspaikkakuntalainen metsästäjät ovat halukkaita antamaan. Fasaani numerot ja elinympäristö alas lähes 40 prosenttia yli 10 vuoden keskiarvoja, pienissä kaupungeissa, jotka riippuvat metsästäjä dollaria äskettäin tuli ulos tueksi toimenpiteen lainsäätäjät joka olisi mahdollistanut kasvua vieraspaikkakuntalainen metsästäjä lisenssejä.

Nykyiset rajoitukset ulkomaan jättää ne noin 20 prosenttia yli 30000 lisensoitua vesilintujen metsästäjiä tilassa. Wildlife Federation vastusti korottamisesta sillä perusteella, että julkinen metsästys alueet olivat jo liian täynnä, ja että enemmän vieraspaikkakuntalainen metsästäjät johtaisi yli kaupallistamiseen.

Travis Schenk, joka tiloilla pitkin Wyoming rajalla perheensä kanssa, näkee autioittaminen laajeneva.

Miehet Canada Goose Heli Arctic Parka Laivasto Stockmann Naiset

Perinteisessä iso peli meccas Butte ja Lawrence maakunnissa Länsi South Dakota, jossa salvia harja on yleisempää kuin aloilla maissi, paikallisten riistanvartija Bill Eastman sanoo, että saattaa nyt olla enemmän hanhet alueella kuin peura ja antilooppi.

Enkä usko, että on jokainen, joka on metsästää honkers enemmän Butte County kymmenen viime vuoden aikana kuin me. Meillä on muutama hanhet ja varmasti autioittaminen kysymys kerran siellä täällä. Mutta kuvaajana kysymys meidän takaoven on naurettava. Suuntaa itään ja kyllä, mutta tässä me olemme pitkän tavoin siitä.

Liikakansoitus Kanadan hanhia South Dakota aiheuttaa vahinkoa viljelmille

Lakiesitys tukena yhdeksän eri organisaatioiden, kuten South Dakota kauppakamari, mutta vastustus kuvernöörin toimiston kautta Game Fish Parks osasto ja lobbaus ponnisteluja Etelä-Dakota Wildlife Federation lopulta oli laskun tappoi.

'Kolme hanhet syödä niin paljon kuin eläintä', hän sanoi. 'Me luultavasti menetti 15 eekkeriä äskettäin istutettu viljaa hanhet juuri viime keväänä.'

Kerran vaalittava hanhet ovat osoittautuneet niin vaikea vastustaja ja niin kalliita taakka maatalouteen että valtio on saanut luvan liittovaltion muuttolintu johtajia toteuttamaan elokuun alussa ottaa kausi, jonka avulla metsästäjät ampua 15 lintua päivässä ja antaa villieläinten ammattilaisia lupaa tuhota yli 1000 pesiä ennen muuta lintua voivat kuoriutua.

Vuodesta 2000 lähtien valtio on käyttänyt yli $ 3 miljoonaa on kulutettu yli 60000 työtuntia yrittäessään maksaa ja rajoittaa tätä vahinkoa. Kyseiset luvut ylittävät selvästi vahinkoja peurojen ja hirvien yhdistettynä.