lauantai oli suuri päivä Lowcountry outdoorsmen. Se ei vain ollut avauspäivänä college jalkapalloa, mutta se oli myös avaaminen päivä dove kausi, ehkä toiseksi suosituin avauspäivänä vuoden vieressä peuranpyynnin, jonka avajaispäivänä on elokuu 15. Etelä-Carolinan kyyhky kausi on avoinna kello asti Miehet Canada Goose Heli Arctic Parka Musta Hinta auringonlaskua maanantaihin. Sitten päivän metsästysmahdollisuuksia ajaa tiistai 6. lokakuuta 17 marraskuu 24 ja 21 joulukuu 15. tammikuuta joiden päivittäinen pussi raja on 12 lintuja.

Varhainen osavaltion kanadanhanhi kausi myös avattu lauantaina ja jatkuu läpi syyskuu 30. Kuvaaminen tuntia ovat 30 minuuttia ennen auringonnousua asti auringonlaskua. Päivittäinen pussi raja on 15 lintua.

Tässä muutamia muita suosittuja 'aukioloajat' horisontissa:

kerääminen oman ostereita ja simpukoita on toinen toimintaa suosittu rannikon asukkaille. Vuoden 2007 08 kausi avautuu 17 syyskuu ja avoinna toukokuun 15. ellei sitä edellyttävät jatkamisesta tai lyhentämällä kausi.

Marsh kana metsästys on toinen suosittu syksyllä metsästykseen perinne, varsinkin kun vuorovesi ovat erittäin korkeat. On kaksi osa kauden Marsh kanojen (jotka sisältävät kuningas, läppä, sora ja Virginia kiskot), sekä yhteisiä moorhens ja siniliejukana. Ensimmäinen kausi avataan 26 syyskuu ja jatkuu 1 lokakuu, kun taas toinen kausi alkaa lokakuu 24 joulukuu 26. päivittäinen laukku raja kuningas ja / tai räikkäluhtakana on 15 lintua kohti metsästäjä ja moorhens ja / tai siniliejukana on 15 lintua kohti metsästäjä. Päivittäinen raja sora ja / tai Virginia kiskot on 25 lintua kohti metsästäjä. Kuvaaminen tuntia ovat 30 minuuttia ennen auringonnousua asti auringonlaskua.

Miehet Canada Goose Heli Arctic Parka Musta Hinta

60 päivä katkarapu baiting kausi avataan klo 14 syyskuu ja jatkuu kello marraskuu 12. Lisenssi katkarapu baiters ($ 25 asukkaille, $ 500 ulkomaisille) voi saavuttaa 48 Quarts kokonaan tai 29 Quarts otsikkona katkarapuja per vene päivässä.

sesonki taivaanvuohi, jota kutsutaan myös Amerikantaivaanvuohi, on marraskuu 14Feb. 28. päivittäinen pussi raja on kahdeksan lintuja. Kuvaaminen tuntia ovat 30 minuuttia ennen auringonnousua asti auringonlaskua. Woodcock kausi alkaa 02 tammikuu 31, joiden päivittäinen raja on kolme lintua kohti metsästäjä ja ammunta tuntia 30 minuuttia ennen auringonnousua asti auringonlaskua.

South Carolina on varhainen kauden sinivihreä metsästäjille, joka kulkee 21 syyskuu 29. päivittäinen pussi raja on neljä, jossa ammunta tuntia auringonnoususta asti auringonlaskua (ei 30 minuuttia ennen auringonnousua, kuten on laita muiden muuttolintu vuodenaikoina).

Outdoorsmen elää aukioloajat