He varoittivat se voi aiheuttaa sukupuuttoon tuhansia lajeja. Tutkimuksen tilaama WWF, sanoi, että kaikkein haavoittuvimpia kasvi- ja eläinlajeista olisivat arktisilla ja vuoristoalueilla, jossa jopa 20 prosenttia voitaisiin sukupuuttoon.

Tuholaiset ja Miehet Canada Goose Hybridge Hoody Henki Netistä weedy lajien pärjäisivät parhaiten, raportti ennustaa. Näitä olivat Japani kuusama ja kanadanhanhi. Mutta monet trooppisia lajeja, jotka ollut koskaan pakko siirtää jääkausien voi kuolla sukupuuttoon.

Ute Collier, että WWF UK, sanoi: 'hinnat, mitkä lajit on siirryttävä ovat paljon nopeampia kuin 10000 vuotta, niin monia lajeja ja luontotyyppejä todennäköisesti voi säätää.'

Pohjoisessa Kanadan, Venäjän ja Skandinavian, missä lämpeneminen ennustettiin olevan vahvinta, jopa 70 prosenttia elinympäristö voi hävitä. Laji tunnistettu eniten vaarassa olivat harvinaisia ​​Gelada paviaani Etiopiassa, vuoren pussiunikeot Australian, hallitsija perhonen sen Meksikon talvehtimisalueiden ja tunturipöllö Kanadan ja Alaskan.

Tuhannet lajin uhattuna

Raportissa, Global Warming ja maan biologisen monimuotoisuuden väheneminen, oli kirjoittanut Jay Malcolm, professori metsätalouden Toronton yliopistosta, ja Adam Markham, British syntynyt johtaja Pohjois-Amerikan painostusryhmä, Clean Air Cool Planet.

Myös uhattuna olivat silmälasikarhu Andien ja lusikkasirri, joista vain 4000 jäi, sen lisääntymispaikkoja Venäjän arktisilla Kaukoidässä. Britanniassa, todetaan raportissa kiiruna, keräkurmitsoita ja lumi keltasirkku, linnut korkea Cairngorms, myös tulla kovan paineen.

Ruud Lubbers, Alankomaiden entinen pääministeri ja nyt puheenjohtaja WWF International, ilmaisi toivoa: 'On olemassa todisteita siitä, että yhteiskunnan kanssa, mukaan luettuina kansalliset yhtiöt, alkaa ymmärtää ongelman.'

Vertaamalla näitä fossiilisilla ja historiatiedot, he huomasivat, että korko kasvilajien näytti olevan 10 kertaa suurempi kuin tallennettu jälkeen jääkauden. Se oli yhteinen kasveille ja eläimille on siirtää nopeudella kilometrin vuodessa pysyä ilmaston niitä käytettiin, raportissa todetaan. Mutta he olivat todennäköisesti pysty tekemään niin tulevaisuudessa, koska esteiden sijoitettu valtamerten ja järvien, kaupunkien ja maatalouden alueilla.

Raportti sanoi: 'Jos viime nopeimmin hinnat muuttoliikkeen ovat luotettava merkki mitä voidaan saavuttaa lämpeneminen maailmassa, sitten radikaali vähentäminen kasvihuonekaasupäästöjä tarvitaan pikaisesti vähentää uhkaa monimuotoisuuden häviämisen.'

Miehet Canada Goose Hybridge Hoody Henki Netistä