voin näyttää löytää selkeää vastausta vielä toivoi voisit auttaa. (Judith A.)

Toiminnan jatkaminen, ajo, poronhoito tai minkään lintu tai nisäkäs kaikenlaisilta moottorikäyttöinen ajoneuvo on kielletty (CCR osasto 14, jakso 251).

Lisäksi kenenkään ei ahdistella, karjasta tai ajaa mitään peliä tai ei riistalinnut (CCR osasto 14, jakso 251,1).

V: Monet eläimet on kirppuja ja punkkeja ja metsästäjät kehotetaan suojautumaan puree käyttämällä asianmukaisia ​​suihkeita tai tuotteita vähentää mahdollisuutta puree ja sairauksia, kuten Lymen tauti.

California ruijanpallas: Vapaa-ajan kalastus California ruijanpallas (Paralichthys californicus) pysyy auki ympäri vuoden. Päivittäinen pussi ja hallussapito raja on viisi kala etelään Point Sur, Monterey County. Olemme aina pitämään tämän sivuston nykyiset ja ajan tasalla, joten voit luottaa, että!

V: skenaariot kuin olet kuvaavat hyvin huolestuttavia ja muodostavat useita rikkomuksia. Käyttö ajoneuvon ottaa kalkkunaa tai hanhea rikkoo lakia koska ajoneuvot eivät ole laillista menetelmää take (California Code of asetusten Osasto 14, kohdissa 311 (Ontario Game / Turkki) ja 507 (Muuttolinnut / hanhet)).

Mies, joka meni joka ilta katsomaan niitä näki auton todella nopeuttaa lyödä niitä. Kuljettaja floored kaasupoljinta ja kynnetään niitä sen sijaan hidastaa antaa heidän kulkea. Kuusi kuoli.

Muista, että voit pysyä nimettömänä ja se voi saada palkinnon ponnisteluistanne.

rikkominen Fish and Game Koodi ja osasto 14 asetukset, kuten nämä ovat yleensä rangaistavia rikkomuksia, sakkoja jopa $ 1.000 kuudeksi kuukaudeksi vankilaan (ks FGC § 12002 (a)).

Miten löytää Avoin ja mitä Suljettu valtameren vedet?

K: Asun yli 55 yhteisö Rio Vista. On villi kalkkunat täällä ja Kanada hanhet, jota monet meistä rakastavat. Viime kuussa joku tahallaan törmäsi kalkkunat ylittää tien mennä niiden roosting puita.

Monet ihmiset täällä ovat hyvin huolissaan Miehet Canada Goose Langford Parka Laivasto Stockmann Naiset kiusaajat ajoneuvoissa tahallaan tappaa viattomia eläimiä. Teen lentäjä, joka menee ihmisiä Nextdoor yhteisöä sähköpostitse.

K: vietin tuntia CDFW verkkosivuilla yrittää löytää kausi ja ottaa rajat ruijanpallas.

Miehet Canada Goose Langford Parka Laivasto Stockmann Naiset

Sitten, jos klikkaa lajeista Kiinnostaako, sinulle annetaan perus kalastus määräykset ja vaatimukset, jotka lajin.

Carrie Wilson on meribiologi kanssa Kalifornian Department of Fish Wildlife.

K: ei metsästäjä mutta ihmettelen, jos on olemassa huoli metsästäjille ottaa käsitellä kirppuja ja / tai punkkien hyppäämällä jäähdytys ruho kun kentän kastike eläimen? (Kelly B., Los Angeles)

Ulkona Q Clamming klo Pismo Beach ?, 18. maaliskuuta 2016Outdoors Q estäminen Fowl kääntymästä Foul ?, 11. maaliskuuta 2016Outdoors Q Are Abalone raportti kortit Käytetään Aseta uusi Kiintiöt ?, 4. maaliskuuta 2016Outdoors Q häiritsevät kalastus ja metsästys 26. helmikuuta, 2016Outdoors Q Halting ryösteleviä Pig Rampage ?, 12 helmikuu 2016Outdoors Q Miten saada Shore Kun vene kalastus kielletään ?, helmikuun 5. 2016Outdoors Q Abiding veneellä Limits Vaikka Kalastus osapuoli vene ?, 29 tammikuu 2016Outdoors Q hakeminen peli Sen jälkeen Shoot Time ?, 22 tammikuu 2016

Sitten soittaa 24 tunnin CalTIP hotline at 888.334.2258 tai lähettää anonyymisti tekstin 847411 (tip411). Viestissä, teksti CALTIP välilyönti ja sitten tiedot. Voit jopa lähettää kuvia.

Toivottavasti et kohtaavat tällaisia ​​tilanteita uudelleen, mutta jos et yrittää kerätä niin paljon yksityiskohtia kuin voit kuten ajoneuvotyypin, rekisterinumero, päivämäärä ja kellonaika.

Haluan kertoa mitä laillisuus on noin tarkoituksella tappaa villi kalkkuna tai kanadanhanhi ja mitä mahdolliset seuraukset.

Nainen kävely koiraansa nähnyt sen tapahtua ja kohtaavat golfari, joka sanoi, hanhet ei pitäisi olla rajan polku. päätien varrella yhteisön ulkopuolella kalkkuna ja vauvoja rajan; silminnäkijät sanoivat, että sen sijaan hidastuu, auton nopeuttanut ja tappoi ainakin vanhempi.

Ulkona Q mitä tehdä kiusaajat tarkoituksellisesti vahingoittamisesta Wildlife

Miten metsästäjien käsitellä kirppuja ja punkkeja?

Sinun tapauksessasi, koska olet Redondo Beach ja ihmettelevät California ruijanpallas, klikkaa tästä sijainnin ja löydät seuraavat tiedot välittömästi näkyviin:

Tämä kartta on suuri voimavara, joten kirjanmerkki sivun. Löydät klikattava kartta Kalifornian. Klikkaa osa tilasta (rannikolla), jossa haluat kalastaa ja luettelo avautuu siitä, mitä avoin ja mitä suljetaan tällä alueella.