Kun Birdy 30, voit valita sopivan ajan ja ikkuna, kupin kahvia, ja chill. Sateinen tai lunta? Yritä myöhemmin uudelleen. Varmista, että syöttölaitteet ovat täynnä ja yritä uudelleen.

Saat maallikoita, The Birdy 30 on viikonloppuna kilpailu, kuka voi luottaa eniten luonnonvaraisten lintujen ikkunan kotona tai Miehet Canada Goose Ontario Parka Henki Hinta toimistossa yhden puolen tunnin.

Birdy 30 on kunnia järjestelmään, joten älä päästä luova ja havaintoja. Ja jos näet jotain poikkeuksellista, ota kuva. Mielelläni jakaa niitä.

Ainoa ero on, että sen Birdy 30 lasket lajien lukumäärä puoli tuntia, ja että GBBC sinulle myös seurata lintujen määrän näet kunkin lajin.

Birdy 30 on kaksi palkinnonsaajat. Henkilö, joka näkee eniten lajeja ja osallistuja jonka nimi arvotaan sattumanvaraisesti voittaa allekirjoitettu kopio minun sohvapöytä kirja 'läsnäollessa Nature' noin selleri Farm Natural Area Allendale.

Neljäs Birdy 30, sponsoroi Record ja Herald uutiset, osuu jälleen Great Backyard Bird Count, kansainvälinen kansalainen tutkimushankkeelle, joka kulkee tänä vuonna perjantaista maanantaihin. Niin vähän kuin puolen tunnin ajan, voit osallistua molempiin.

Kuten birders tietävät, talvi sopii monin tavoin katsomassa toimintaa omalla pihalla. Jos pidät syöttölaitteet täynnä, voit houkutella mukava valikoima lajeja varsinkin kun on lunta.

Miehet Canada Goose Ontario Parka Henki Hinta

Aika uusimmat Birdy 30 kilpailuun