Kevin Moore Muskies Jne Opaspalvelu esitelmöi otsikolla 'kalojen, kun kukaan muu ei' at 21 lokakuu kokouksen Okauchee Fishing Club, Knights of Columbus Hall, 1800 S. 92. St., West Allis.

poistettiin valtion uhanalaisten lajien luettelosta vuonna 2009 ja määrä pesivien parien on saavuttanut 240 25 maakunnat, mukaan alustavat tulokset 2014 tutkimuksista. Pyrkimys palauttaa johti 93 nosturia Wisconsin kuin myöhään elokuussa.

trumpettikurki poikaset, jotka ovat osittain esiin ja kouluttama Operation Muuttoliike on DNR: n White River Marsh State Wildlife Area Green Lake County oli teilataan ottaa pois syyskuun lopulla takana ultrakevyiden lentokoneiden Miehet Canada Goose Ontario Parka Musta Stockmann Naiset ja raivaavat tiensä ulos Wisconsin heidän talvella kotiin St. Marks National Wildlife Refuge lähellä Tampa, Fla. Lisäksi enintään neljä nosturia poikaset kohotetaan vankeudessa nosturia vapautetaan Necedah kansallinen villieläinten suojelualue osana vanhemman kasvatettujen projekti.

Lisää vinkkejä ja kuvia auttaa tunnistamaan joutsenet ovat saatavilla täällä.

Miehet Canada Goose Ontario Parka Musta Stockmann Naiset

National Refuge Week: Toiminta juhlia National Refuge Week järjestetään 18 lokakuu klo Horicon National Wildlife Refuge Visitor Center, W4279 pääkonttori Road, Horicon. Biologinen tutkimus ja suunnittelija ensimmäisen liittovaltion Duck Stamp. on Ding Darling ja ankka leima. dokumentti 'Amerikan Darling: The Story of Jay N. Ding Darling, pilapiirtäjä, Poliitikko, Luonnonsuojelijat' näkyy.

Kalastus: Gary Sanders esittelee 'Walleyes järvellä Wisconsin ja Wisconsin River' at tiistaina kokouksessa Okauchee Fishing Club, Knights of Columbus Hall, 1800 S. 92. St., West Allis.

Ulkona festivaali: Kala Feather Festival järjestetään lauantaina Hubbard Park, 3565 N. Morris Blvd., Shorewood. Toimintaan kuuluu perhokalastus mielenosoituksia jäsenten Kaakkois Wisconsin luvun Trout Unlimited, joka on petolinnut kissaa Schlitz Audubon luontokeskus, tutkiminen joen ja sen vesieliöiden by Riveredge Nature Center (kahlaajia ovat saatavilla) ja musiikkia Sigmund Snopek. Tapahtuman isännöi kylässä Shorewood ja Shorewood vesihanke.

tahaton ampuminen suojatun joutsen voi johtaa valtion sakot ja palauttamista kustannukset ylittävät $ 2,000. Valtion rangaistus tarkoituksella ammunta trumpettikurki on hieno vähintään $ 2.000 eikä yli $ 5,000 tai vankeuteen enintään yhdeksän kuukautta tai molempiin. Lisäksi rikkojat kohtaavat kolmen vuoden peruuttamista metsästykseen etuoikeuksia. Liittovaltion seuraamuksia voidaan myös soveltaa.

trumpettikurki, joita suojellaan valtion ja liittovaltion uhanalaisten lajien lakeja ja muuttolintu sopimuksen tekee heistä löytyy useimmiten Keski Wisconsin seurauksena jatkuva uudelleen hanke nimeltään trumpettikurki itäisen kumppanuuden.

'Hunters ovat tehneet hienoa työtä oppimiseen erot joutsenet, hanhet ja trumpettikurki', sanoo Sumner Matteson, linnun ekologi Department of Natural Resources Bureau of luontopalvelujen Conservation. 'Kuten trumpettijoutsen väestö jatkaa kasvuaan, tahattomat ampumista näistä linnuista ovat edelleen ongelma, joten kehotamme metsästäjät edelleen valppaasti tunnistaa niiden peli.'

Sekä villi joutsenet ja trumpettikurki suojeltuja lajeja Wisconsinissa ja laittoman ampua.

Cooperative pyrkimyksiä palauttaa trumpettijoutsen Wisconsinissa ovat olleet erittäin menestyksekkäitä, ja niiden kaltaiset pyrkimykset uudelleen trumpettikurki osoittavat edelleen edistystä, mukaan Department of Natural Resources.

Paras tapa erottaa kunkin lajin on kautta puhelu tunnistaminen, mukaan DNR. Tarkkailijat ovat kuvanneet trumpetisti n puhelun resonant, syvä, äänekäs ja trumpetti kuten. Lumi hanhi on korkea senkin, värisevä puhelu.

Nuoret trumpetisti ja pikkujoutsen ovat harmahtava ja voi erehtyä kanadanhanhi, erityisesti pilvisenä päivänä. Kypsät joutsenet ovat valkoisia mustalla lasku, usein muistuttava lumi hanhet kaukaa. Aikuisten trumpettikurki ovat myös valkoisia (nuorten ovat ruskeat ja valkoiset), mutta ovat paljon suurempia, lähes 5 jalkaa pitkä ja pitkät jalat, jotka laahaavat jäljessä lennon.

Kuten trumpettijoutsen ja trumpettikurki alkavat lentää läpi Wisconsin taivaalla matkalla niiden talven koteihin, valtion villieläinten virkamiehet muistuttaa vesilinnut metsästäjien huolellisesti tunnistaa kaikki linnut ennen kuvaamista.

ulkona muistiinpanot

Aseen näky ins: Seuraavat klubit järjestetään aseen näköpiirissä ins ennen pistoolin peuranpyynnin kausi: