Kukaan muu kuin liikaa maksetut, riski hullun pankkiirit ja kauppiaat, veisi rahoituspalveluala on leikattava oikeaan kokoon. Se uudestaan, koska se oli olisi tuhoisat seuraukset sen piirustuksen liian paljon rahaa ja lahjakkuutta osaksi pelkkää spekulaatiota.

Joten, puku keksii johdannainen suojatakseen volatiliteetti sanoa 'swaption', joka on vaihtoehto koronvaihtosopimuksen. Mutta hinta swaption voisi olla vieläkin epävakaa. Iso liikkuu ylös ja alas houkuttelee lisää rahaa ja enemmän kauppiaiden yksi osa mitä John Maynard Keynes kutsui 'fetissi likviditeetin.' Lyhyesti sanottuna saat kaupankäynnin vuoksi kaupan, jossa atk pelaajat New Yorkissa, Lontoossa, Tokiossa ja muualla pocketing kapea viipaletta liiketoimien miljoonia kertoja päivässä.

Tuloksena on, että johdannaismarkkinoilla on aina taipumus laajentua, finanssikriisi tai ei. Markkina-arvot johdannaisten itse ovat vain murto-osa siitä, mutta massiivinen vaihtuvuutta johdannaisten kaupankäynti voi olla valtava vaikutus korkoihin, pörssikurssit ja niin edelleen. Toisin kuin huono TV tai pahempaa musiikkia, kuitenkin, eksoottiset johdannaiset auttoi horjuttaa koko maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän viime vuonna.

Boy, The doo doo varma osui tuuletin. dollarin kultakannasta ajatellut pieni vero kansainvälisistä valuutan kaupat sanoa 0,25% hillitsisi lyhyen aikavälin keinottelua. Tavoitteena, Tobin sanoi, ei ollut lopettaa kaupankäynnin, vaan 'heittää hiekkaa meidän liian tehokkaan kansainvälisen rahamarkkinoilla.'

Eric Reguly on palkittu kolumnisti The Globe and Mail. Hän perustuu nyt Roomassa, ja voi olla tavoitettavissa.

Rahoitusmarkkinoilla, volatiliteetti maksaa ja äärimmäiset heilahtelut maksaa erittäin hyvin. Näin: Jotkut älykäs puku concocts rahoitusväline koronvaihtosopimukseen, esimerkiksi. Se käytännössä mahdollistaa yhden osapuolen kaupan kiinteällä korolla sen velkaa toiselle osapuolelle vaihtuvakorkoinen. Ongelmana on, että swap valetaan sekä likviditeetti ja volatiliteetti. Osapuolet eivät vaihda velkoja, vain kiinnostusta velvollisuudet, ja swap itse sitten tullut rahoitusvälineitä, jotka voidaan ostaa ja myydä. Jos markkinakorot siirtää prosenttiyksiköllä tai kaksi, hinnat swap liikkuvat suhteellisesti enemmän.

Prospect-lehden, hän sanoi kevytmielistä kaupankäynnin on kesytetty. Sitten hän lausui t sana kaksi niistä, todella. 'Olen iloinen harkita verot rahoitus- liiketoimet', hän sanoi. 'Tobin verot.'

kerjääminen kysymys syrjään, olin sitä mieltä, että toteuttamalla Tobinin veron ei ole iso juttu. Kiinteistö siirtokorvauksia, joka tunnetaan nimellä 'leimaveroista' (koska hallitukset käytetään vaatia leimat luovutuskirjasta), ovat yleisiä monissa maissa. Irlanti perii vuosittain leimaveron luotto- ja pankkikortteja. American arvopaperimarkkinavalvojat ovat rahoitetaan rahaliikenneveron, mutta niin pieniä, että useimmat kauppiaat unohtaa se on olemassa.

Miehet Canada Goose Ontario Parka Ruskea Suomeksi

Mutta Turner ei lopu tähän. Aikana paneelin puhua isännöi

arvostelijoita sanoa Tobinin veron esitetään kolme hirviö ongelmia. Ensinnäkin se olisi hyödytöntä, ellei sitä sovellettiin lähes kaikissa maissa. Toiseksi vero windfall loisi kansainvälinen conga linja kerjäläisiä. Kolmanneksi määrittää sen optimaalinen taso 0,25%, 0,1% tai mitä tahansa olisi erittäin monimutkaista. Liian korkea ja likviditeetti häviäisi, mikä läimäyttää laillisia johdannaisia, kuten vehnä futuurit jota maanviljelijät. Liian pieni ja se olisi tehoton.

Heittää jakoavain teoksia

Tobinin vero ei koskaan hyväksytty mitään suuria maassa, vaikka jotkin hallitukset katsoi muunnelmia sen. Maailmanlaajuinen anti Miehet Canada Goose Ontario Parka Ruskea Suomeksi Köyhyyden liike rakasti ajatus, olettaen joitakin veron saaliin todella valua alas köyhille.

Poliittisesti Tobinin vero olisi sivussa jumalten. Hallitukset lähes konkurssiin itsensä pitämään pankkijärjestelmiään pystyssä; Pankkien tulisi olla kohtelias ja antaa jotain takaisin. Mitä he ja heidän kauppiaat tehnyt ansaitakseni toiseen aikakauteen ansiottomat voitot?

Mutta miten voit vero maailmanlaajuisia tapahtumia, kuten rajat ylittävä varastossa ostoksia? Se ei ehkä ole niin vaikeaa. Selvitys- ja vakiinnuttavat. Hallitseva globaali katteensiirtopalvelu valuutta on Lontoon CLS Bank. Veron määrittämisessä tasolla olisi paljon vaikeampaa, vaikka toteutettavissa.

Nyt Tobinin vero on saamassa poliittisia valuutta jälleen Euroopan vasemmalla. Kyllä, rahoituspalvelualaa tuomitsi Turnerin idea. Strategisti yhdessä London pankkiiriliikkeen sanoi olevansa 'järkyttynyt, tympääntynyt, häpeää ja erittäin hämmentynyt.' Mutta mitään tuomitsi joka äänekkäästi on oltava hyvä asia, koska se tarkoittaa, että vero olisi vaikutusta.