Ymmärrän halu pukeutua hyvin ja näyttävät muodikas ja törsätä hieman itsestäsi. Mutta nämä takit maksavat waaaaay enemmän kuin mitä useimmat tavalliset ihmiset olisivat tai pitäisi maksaa riittävä talvitakin.

Oikeastaan ​​se on hauskaa, että alaspäin tässä todetaan useimmat ihmiset eivät ole koskaan nähneet tai edes kuullut CG. Olen itse ostanut yhden tässä todetaan takaisin vuonna 2011 minun tammikuu 2012 rajat Kanada matka, joka sisälsi mm leuto paikalliset kuin Yellowknife ja Quebec City. Jos en aio olla pohjoisosissa Kanadan tammikuun puolivälissä kuin en luultavasti ei olisi ostanut sitä. On kuitenkin edelleen hyvin lämmin ja paahteinen, ehkä hieman liian lämmin ja paahteinen olla rehellinen. Aina kun kulumista takki, ja nähdä merkintää en voi auttaa, mutta tuntuu Etelämantereen tutkijan tai Explorer.

Miehet Canada Goose Snow Mantra Parka Musta Netistä

He todella mukavaa. Haluan sellaisen itse, mutta ne ovat aivan liian kallista, mitä se on. Siellä olet paljon vaihtoehtoja paljon vähemmän. On surullista nähdä, että tehdään Kanadassa tarkoittaa sitä, että vähemmän kilpailukykyinen hinta näyttää. Ole varma, jos this'd muutos nyt, että se on ostettu ulkomaisen yrityksen. Tuotanto voidaan lähetetty 'maailman tehdas' Kaukoidässä joka saattaisi laskea sen hintaa hieman, mutta sitten tuotemerkin menettäisi valittaa minulle, jos sitä ei ole tehty Kanadassa. Kilpailukykyiseen hintaan vs. isänmaallisuuden (kansallista ylpeyttä, tukemalla paikallisia valmistetut tuotteet), jälkimmäinen todennäköisesti menettää, se näyttää.

Kyllä, tiedän kerrosta ovat korkealaatuisia ja hyvin muotoillut, mutta on todella olemassa tarve tällaiselle huippuluokan kohteen, jos et aio arktinen retkikunta? Ja ihmettelen olisivat kaikki nämä ihmiset ostavat takki, jos se ei ole logo hihassa kertoa kaikille teille maksanut lähes $ 1000 parka?

ne ovat kaikkialla sijainti

Kun olin lukiossa takaisin 80: n, iso asia oli Far West takki (Gore Tex!). Ne maksaa muutaman sata taalaa joten kai se on sama asia. Mutta Mielelläni kun lämpimämpi sää tulee ja nämä takit palata kaapissa. Vain korvataan Spring villitys, luulisin.

Kukaan muu kyllästynyt näiden coats? En ole koskaan nähnyt niin paljon, koska Miehet Canada Goose Snow Mantra Parka Musta Netistä siirtyminen Toronto, se tuntuu joka toinen on yllään yksi. Minusta todella mielenkiintoista ovat perheitä, jotka ovat täysin katettu ulos niitä, mukaan lukien lapset, jotka selvitä sen jälkeen yhden kauden.