Hanhet, jotka ovat tuottelias poopers, myös kokoontua golfkentillä luoden harmi varten groundskeepers ja golfin.

Kun hanhet lopetetaan, liha lahjoitetaan paikallista ruokaa hyllyille koko alueella.

Vaikka Three Rivers on valvoa Kanadassa hanhia väestöstä yli kahden vuosikymmenen ajan, oli aika, jolloin Park District yritti rakentaa väestöstä.

Viime vuonna 100 etsinnöistä tehtiin metron alueella, joista kolme tapahtui Park District Medicine Lake, Baker Park Reserve ja Cleary järven Regional Park Scott County.

Koska Kanada hanhet väestö, joka on noin 17000 vuonna metron alueella, voi tulla kestämätön, kun ei valvota, Park District ensisijainen tapa ohjata hanhi väestö on ratsia.

'Sillä hulevesien hallintaa varten rakensimme kirjaimellisesti satoja ja satoja lammet koko metron alueella, ja heistä tuli pesimäpaikkojen hanhet', sanoi Barten.

Vasta alussa, että väestö hitaasti pystyi rebound jälkeen DNR ja biologi kerätään ja jaetaan niitä koko valtion ja maan, sanoi Dave Rave, Minnesota Department of Natural Resource kanadanhanhi asiantuntija.

Vuoteen 1960-luvun lopulla markkinoilla metsästys oli melkein pyyhitty pois lintuja, sanoi Barten.

Vastaava ohjelma on ollut voimassa 25 viime vuoden aikana.

Suuri vaeltavia vesilintuja kuulu valtion ja ovat voimavara, mutta ongelmia syntyy, kun liian monet hanhet kerääntyvät samalla alueella kuin ihmisillä, sanoi John Barten, Three Rivers Natural Resources Director.

Park District voi ohjata väestön ottamalla tai tuhoamalla munia, jotka ovat lähes kehitetty, sanoi Gillette. Tämä melko uusi menetelmä oli sallittua vain, kun Fish and Wildlife Service rento liittyvät asetukset suojatun vesilinnut kuusi vuotta sitten, sanoi Gillette.

Ensisijainen paikka, jossa Park District tekee muna tuhoaminen on Hyland Park Reserve Bloomington jossa on korkea pitoisuus hanhi pesiä saarella, selitti Gillette.

Piirin hallitus komissaarien on hyväksynyt vuoden 2012 13 Canada Goose Management-ohjelma on suunniteltu hallitsemaan hanhi väestö samalla lievitetään häiriötä aiheuttamat ongelmat, kun liian monet hanhet kerääntyvät yhdellä alueella.

Yksityinen urakoitsija, joka on erityinen liittovaltion ja osavaltioiden sallii johtamaan etsinnöistä, ei ole vain vuokrannut Park District, vaan myös kuntien.

Jokainen Roundup kustannuksia, jotka doesnt sisältävät käsittelymaksu jokaisesta aikuisten hanhi ja kohti hanhenpoika. Kustannukset on tyypillisesti jaettu Three Rivers ja vastaavien kaupunki, jossa ratsia tapahtuu, sanoi Gillette.

Hanhi väestö valtio on kasvanut lähes 300000, sanoi Rave.

Three Rivers Park District hyväksyy hanhi hallintaohjelma

Hanhet löytääkseen Twin Cities olevan täydellinen ympäristö, koska niiden luonnollinen saalistajat, kuten kettu, pesukarhu ja haisunäätien ovat jyrkästi vähentynyt vuosien varrella. Ja on runsaasti ihanteellinen hanhi elinympäristön leikatun ruohon ja avovedessä.

Kun hanhet keskittyä at yleistä uimarantaa, niiden jätökset voivat aiheuttaa bakteerien tasoja vedessä nousta, sanoi Barten. Kun bakteerit saavuttaa tietyn tason, Park District on sulkea rantoja tilapäisesti.

Toisin kuin jotkut lajit villieläinten 'hanhet näyttävät sopeutua kaupunkiympäristössä ja täydempi olosuhteet', hän sanoi.

Koska hanhi väestö koko tilaan ja maa on vakaa ja että tarvitaan lisää hanhet doesnt olemassa, ne tapetaan, kun ne ovat kiinni, hän sanoi.

Roundups, muna tuhoaminen, häirintää, aidat ja metsästys ovat osa asearsenaali Three Rivers Park District käyttää torjumaan Kanadan hanhet tulevina kuukausina.

Vaikka on liian aikaista sanoa, jos puiston alueella työllistää Roundup menetelmä, hallituksen komissaarien hyväksyi rahoituksen enintään seitsemän, sanoi Gillette.

Naiset Canada Goose Camp Down Hoody Valkoinen Suomi

'Kun olin tutkijakoulu, se oli ilo nähdä parven hanhet lentävät yläpuolella', muistelee Barten.

Tänä keväänä jos henkilökunta toteaa, että suuri osa hanhet pesii sisällä Park District, sovittua palvelun kerää goslings ja pesiviä aikuisille aikana molt kun ne eivät pysty lentämään, sanoi Larry Gillette, Three River vanhempi Naiset Canada Goose Camp Down Hoody Valkoinen Suomi villieläinten manager.

Jordan LANGER Sun sanomalehdet

Elokuuhun, hanhet ovat kasvaneet uuden lennon höyhenet, jolloin Roundup ohjaustapa enää mahdollista, koska ne voivat lentää pois heidän vankinsa, joten Park District turvautuu muita menetelmiä.

Käyttämällä häirintä taktiikkaa, kuten vapauttamalla Border collie tai kuvaamassa pois noisemakers, kysymys hanhet haltuunoton golfkenttä tai julkinen ranta voidaan minimoida siinä määrin, sanoi Barten.