Larry Douglass, Skamania County julkisten töiden johtaja, sanoi County on palasi normaaliin toimintaan auraus tien nro 30 Lone Butte yhdessä Koshko, McClellan ja hallituksen Mineral Springs sno puistoissa.

Pineside (Mount Adams) 28 tuumaa

Cougar (St. Helens) tuumaa

park pääsy palautuu normaaliksi

Old Man Pass (Wind River) 42 tuumaa

Marble Mountain (St. Helens) 48 tuumaa

Flattop (Mount Adams) 36 tuumaa

Tämä tarkoitti moottorikelkka ratsastajille ja ei moottoroitu käyttäjien yhteinen Koshko, jossa snowmobilers sitten ratsastaa pohjoiseen perinteisille alue Lone Butte ja sen jälkeen.

Snowking (Mount Adams) 34 tuumaa

ovat päättäneet kyntää kaikki Wind River Road Lone Butte Sno Park joten meillä don on pullonkaula Koshko kaikki käyttäjät kilpailevat rajoitettu pysäköinti, Douglass Naiset Canada Goose Constable Parka Ruskea Suomi Hinta sanoi. Forest Service.

The Wind River Road eteläisellä Gifford Pinchot National Forest tulee kyntää aina pohjoiseen Lone Butte Sno Park talven, parantamalla moottorikelkan ratsastajille.

Lone Butte (Wind River) 42 tuumaa

Koshko paljon omistaa enemmän ja on helpompi kyntää, koska se on maastossa paljon, hän sanoi. lot pass vaatii aurat takaisin noin sokea nurkkaan ja osaksi vastaantulevaa liikennettä. County ja PacifiCorp tulee kumppani pitää Lewis River tie nro 90 avoinna Cowlitz Skamania County linja lähellä Beaver Bay leirintäalue on paloaseman Northwoods.

kuitenkaan tule talvihoidon tiellä nro 90 välillä paloaseman ja risteykseen Curly Creek tie nro 51, tai tie nro 51 asti sen risteykseen tien nro 30.

Viime talvena päästä ylempään Wind River talvella virkistysalueen vielä venyttää rajoitettu lumityöt dollaria, läänin vain kyntää asti Koshko Sno Park.

Letku mäki parkkipaikalla itäpuolella tie kyntää.

Läänissä on talvella virkistys web-sivulle, jossa se päivittää pääsyn edellytykset ylempään Wind River alueella.

Smith Butte (Mount Adams) (Mount Adams) 36 tuumaa

Ei auraus Old Man Pass paljon säästää Skamania County rahaa ja vähentää vastuusta Douglass sanoi.

Naiset Canada Goose Constable Parka Ruskea Suomi Hinta

County ei kyntää Old Man Pass Sno Park länsipuolella tien nro 30 vastapäätä letku kukkula.