Naiset Canada Goose Constable Parka Sininen Stockmann Naiset

'ylösnousemus, josta Jeesus puhuu on yhteensä transformaatio', hän sanoi. 'Olet menossa on uusi elin. Se tulee olemaan uusi maailma. Se tulee olemaan jännittävä.'

'Olemme vesittäminen uskomme kunnes pelkäämme enää kertoa ihmisille, että me synnymme uudelleen ja että meillä on toivoa iankaikkisen elämän Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme.'

'Pahoittelemme Naiset Canada Goose Constable Parka Sininen Stockmann Naiset vaikeudet meillä oli tänä aamuna', hän tarjosi ', mutta Jeesus ei ollut mitään vaikeuksia päästä ulos haudasta.' ArticlesPennsylvania hoitokodissa ketju maksaa $ 2M settlementVolant miehen liikkuvan Paterno kunnianosoitus osa PSU paradeOff päivystäjä havaitsee kaksi naamioitu klovneja cityPolice: Nainen Tased taistellessaan officersPHOTOS, VIDEO: Jameson kestää yli puiston ampua rintasyövän videoHomecomings: kolme kuningatarta kruunattiin, kolme nimeksi tähän weekMan halusi Mercer kiinni, kasvot huumeiden ja pakenevat chargesFirefighter nopean toimien säästää osasto equipmentFormer vanhainkodin sairaanhoitaja syytettiin huumeiden theftMan viimeinen toive kunnioitettiin vihkiminen

'Älä häpeä olla kristitty. Älä häpeä uskosi. Teillä suurin asia maan päällä.'

Schafer muistutti yhdessä ja kaikki kuitenkin, että se ei aina olla.

Vaikka 'amens' alkaen palvojat ajoittain vastasi Schafer n rohkaisuja lämpötilat ylempi 30s tarkoitti käsineitä että vaimeita ääniä taputus ja palvojien joiden energiat jaettiin ylistivät Jumalaa ja pysyä lämpimänä. Jotkut istuivat autoissaan kuuntelemaan palveluun yli radioissa, heidän vastauksensa pysäytettiin terästä ja lasia.

Kyltti Jumalalta? Ehkä ei;

'Maamme perustettiin jumalallinen periaatteita Jumalan Isä, Poika ja Pyhä Henki,' Schafer sanoi. 'Mutta elämme tunnissa, kun olemme vesittämään todistustamme.

Pastori haastaa kuuntelijat pääsiäisenä auringonnousu palvelun

Samalla Cornerstone Community Church jälleen lähetti kiitos bändi antaa ylistysmusiikki, ja Steve Pridon, musiikki johtaja First Presbyterian Church, lauloi 'Oliko se Aamulla näin?' ja 'Koska Hän elää.' Lisäksi joukko paikallisia pastorit vaihdetaan saarnoja varten kappaleen, esittävien 'Worship Christ ylösnousseen King.'

Vain minuuttia eilisen yhteisöön auringonnousu palvelu Lawrence Village Plaza, yksinäinen kanadanhanhi ilmestyi.

Schafer, pastori Dewey Avenue Holiness Church, valitti tapa, jolla jotkut kristityt yrittävät sulautua maailman. Hän kehotti niitä sen sijaan jättää taakse massat ja erottuvat taustaa vasten sumentunut todistuksen.

Viitaten John 03:15 'Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainoan Poikansa, että jokainen, joka uskoo häneen hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän' Schafer muistutti kuulijoitaan, että Jeesuksen ylösnousemusta että kristityt vietettiin eilen myös odottaa niitä, jotka julistaa hänet Herraksi ja Vapahtajamme.

'Saatamme olla hiljaa täällä tänä aamuna, mutta aamulla tulee, jolloin ei ole teistä tulee olemaan hiljaa', hän jyrisi peräisin lecturn perustettu puoliperävaunu, yläpuolella uudelleen luominen tyhjän haudan. 'Olet menossa laulaa hallelujahs kirkkauden aina ja ikuisesti. Meidän täytyy jotakin ihmeellistä odottaa.

Lintu noussut yli kyynärpää kauppakeskuksen, pääsee muutaman erottuva 'honks', niin kiersi takaisin siihen suuntaan, josta se oli tullut.