Naiset Canada Goose Constable Parka Valkoinen Suomi

Äänipuhelu: ka tiili, pehmeä prrrrt (nonbreeders vähemmän laulu). Dawn laulu: toistuvaa sarjaa hehtaaria wheer ja muita muistiinpanoja.

Identification Aikuinen: suhteellisen pieni, hoikka; kohtalaisen pitkä pyrstö. Vaalea harmaa kurkun, vaalean harmaa rinta vaaleita siirtymisen vaaleankeltainen vatsa. Brown kruunu ja ruskehtavanharmaita takaisin erottaa hienovarainen harmaa kaulus. Mustanruskeaan siivet 2 vaaleita siipi baaria; rufous särmikäs esivaaleissa; secondaries apajille valkoinen tai vaaleankeltainen. Outer paria pyrstöä laajasti rufous sisä rainoja; tumma akseli raita soihdut kärkien jotta rufous ei ulotu sulka vihjeitä. Jotkut puuttuu tyypillinen hännän malli, ja kuvio voi vaihdella kesken höyheniä. Kaikki tumma lasku on suhteellisen ohut, lyhyiden ja keskipitkien. Mouth vuori lihan väriä. Juvenile: tylsempi ja vaaleammat; ruskeavetisempiä edellä; vatsa enemmän vaalea keltainen; rufous särmikäs kyynärsulat; tail pääasiassa rufous tummat akseli raidat ulko verkkoja. Jotkin nuorten keski toisio tai pyrstöä Naiset Canada Goose Constable Parka Valkoinen Suomi voidaan säilyttää ensimmäiseen perus höyhenpeite.

tila ja jakelu Common. Kasvatus: desert pensaikkoa ja jokivarsien, tammi, tai havupuu metsät. Migration: keväällä, maaliskuun puolivälissä toukokuun puoliväliin. Syksyllä, elokuu syyskuun puolivälissä; epäilyttävien Lokakuu Marraskuu. Winter: äärimmäinen Lounais Yhdysvallat Hondurasiin. Vagrant: harvinainen / rento pohjoiseen Lounais British Columbia, itään Kaakkois Kanada ja Atlantin ja Meksikonlahden rannikolla Yhdysvalloissa, lähinnä syksyllä ja talvella.

Throated Flycatcher Pictures

Samanlaisia ​​Laji pinnallisesti identtinen ruskea töyhtötiainen, joka on keskimäärin tummemmaksi ja kirkkaampi keltainen alla, on suurempi kaikessa, puuttuu tyypillinen tuhka throated hännän malli, ja on eri ääni. Nuoruusiän tuhka throated hännän ehdottaa suuri töyhtötiainen, mutta koko, muoto, ja höyhenpeite pitäisi tunnistaminen helppoa. Nutting paras erotettu äänellä, suun väri.

Tämä on 'default' Napsut suuressa osassa länteen. Monotypic. Pituus 7.6 8.6 '(19 22 cm).