Jos haluat nähdä ne, sinun täytyy kävellä hieman. Pysäköidä paljon pois Ohion 82, klo Station Road trail pään puistossa. Sillan yli joen ja mennä vasemmalle. Saat kävellä jonkin aikaa joen kunnes näet viitan suitset polku vasemmalla, ja sitten kävellä pitkin sitä. Pian näet joitakin kapeita polkuja vasemmalle. Ota yksi näistä reunaan joen, ja pesä on toisella Sidea. Tarkkailu on hankala, mutta yleensä voit törmätä joku, joka voi huomauttaa asiasta sinulle.

Hyvä kiikarit tai korkea powered kameran linssi ovat on, koska pesä on joen jonkin matkan. Naiset Canada Goose Expedition Parka Marja Ale Junat kulkevat pesästä säännöllisesti, mutta jalankulkijat ovat kiellettyjä siellä.

Naiset Canada Goose Expedition Parka Marja Ale

Vuonna 2015 puiston Eagles ei saatu jälkeläisiä massiivinen pesä pitkin rautatiekiskoja, ja kanadanhanhi asumaan. Tänä vuonna kotkat ovat olleet paljon onnistunut, mikä tarkoittaa, kuka tahansa neuvokkuus tehdä vaelluksen palkitaan temput eaglets.

Vuoden kuluttua kotkat pesivät pitkin Cuyahoga on Cuyahoga Valley National Park ei tuottaa jälkeläisiä, kolme eaglets näyttävät menestyvän pesässä vieressä puiston rautatiekiskoja.

lauantaina muistopäivä viikonloppuna, noro utelias wended tiensä pitkin hevonen polkua useita näkökulmista nähdä eaglets. Kun puiston juna lähestyi, vajaat pesä, The eaglets hyppäsi ylös ja toistuvasti flapped siipiään vastauksena.

Kolme eaglets näyttävät viihtyvät pesiä Cuyahoga Valley National Park