Held Grand Valley Park talutushihna vapaa alue, Petapalooza esillä eri valmistajien ja pelastamiseen, ja tarjosi Naiset Canada Goose Expedition Parka Musta Suomi mikrosirun, lemmikkieläinten stenciling ja amatööri koiranäyttely.

Naiset Canada Goose Expedition Parka Musta Suomi

Pickering lemmikkieläinten messuilla osallistui yli 20 näytteilleasettajaa ja 350 eläinten ystävät juhlia hauskaa olla vastuullinen lemmikin omistajalle 28. toukokuuta.

Top sponsori, ja tapahtuma isäntä, Global Pet Foods, esitteli kaupungin lahjoituksella $ 583 seurauksena sen Näytä meille Heart kampanja.

Petapalooza Pickering oli kyse lemmikit

Petapolooza on viimeinen tapahtuma, joka kaupunki henkilökunta järjestää osana Vastaava Pet Omistus kuukausi. Koko May, henkilökunta nosti $ 3700 edistää pysyvää löytöeläintaloon Pickering.

vuosi tapahtuma oli erinomainen esimerkki Pickering jatkuvia ponnisteluja yhteisön sitoutuminen, sanoi Lindsey Narraway, valvoja eläinten palveluja. omistajat ympäri tuli ulos eläimet ja niille annettiin mahdollisuus tavata alan ammattilaisten kanssa ja pelastus ryhmien hauska ja sosiaalinen tavalla.