Keskus myös sponsoroi Cape May Lintujen tarkkailu matka syyskuu 10 ja 11. Siellä tulee myös Smithville Park Mansion vaellus 11. syyskuuta maksu on $ 11 jäseniltä ja $ 15 jäsenille. ja lauantaiaamuna lintu kävelee pidetään 10 syyskuu 17 ja 24. Lisätietoja tahansa ohjelmien ja rekisteröinti, call (215) 357 4005.

Kansalaiset Rifle ja Revolver Club Princeton Junction isännöi ansa versoja syyskuu 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25 ja 25. Lisätietoja, soita (609) 799 9890.

Jousiammunta Shoot: Falls Township Rifle ja pistooli Association tulee tarjoamaan avoimen 3 D jousiammunta Shoot on sunnuntai syyskuu maksut ovat $ 7 aikuisille ja $ 5 juniorit jotka ovat aikuisen. 8. on tiistai 13 syyskuu.

Walleye Turnaus: polvi Deep Club järjestää vuosittaisen Weekend Lake Hopatcong syyskuu 17and 18. 80 prosenttia voittosi osallistumismaksuista menee onkijat kiinni kolme raskain kuha. $ 20 lahjakortin Windlass ravintola menee onkijat kiinni neljännen, viidennen ja kuudennen raskain pickerel.

On paljon tekemistä syyskuussa ulkona kalenteriin

New Jersey Wild Outdoor Expo: New Jersey Wild Outdoor Expo juhlii valtion runsas luonnonvarojen ja rikas ulkona perintöä. Tapahtuma pidetään syyskuu päivittäin Naiset Canada Goose Freestyle Liivi Ruskea Stockmann Colliers Mills Wildlife Management Area Jackson Township, Ocean County. Expo on maksuton ja tapahtuu satoi tai paistoi.

National Metsästys kalastuspäivä: lauantai 24 syyskuu on 43. vuosittainen National Metsästys ja kalastus päivä. Tänä vuonna kunniapuheenjohtaja on T. Boone Pickens. NHF päivä on tänään keskittyä yksi tehokkaimmista ruohonjuuritason pyrkimyksiä koskaan sitoutunut edistämään maastojuoksussa ja säilyttämistä. Sen lisäksi, että tuhansia NHF Day avoin taloja ja muita paikallisia tapahtumia järjestetään urheilijat seurat, ostoskeskuksissa ja luonnonsuojelualueilla, monet valtion villieläinten virastot nyt järjestää suuria alueellisia ulkona messuilla, jotka houkuttelevat kymmeniätuhansia.

Naiset Canada Goose Freestyle Liivi Ruskea Stockmann

Gun Show A Gun Collectors osoittavat pidetään Valley Forgen kokouskeskus, King of Prussia syyskuu 16, 17 ja 18. Pääsymaksu on $ 15 perjantaina ja $ 9 lauantaina ja sunnuntaina. Lisätietoja, soita (610) 975 0877.

Expo auttaa ihmisiä yhdistää luonnon kanssa tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän säilyttämistä tietoa, koulutusta ja kädet mahdollisuus oppia ulkona taitoja ja toimintaa. Lukuisat ympäristö- ja säilyttämistä näyttelyitä, esittelyjä ja seminaareja suunnitellaan viikonlopun. Vierailijat voivat oppia, ja kokeile, laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten kalastus, vaellus, ammunta urheilu, melonta, retkeily taitoja, kiipeily, villieläinten katselu ja paljon muuta. Lisätietoja, soita (609) 292 3707.

Goose kausi avataan: 2011 Canada Goose Hunting Season avautuu lauantai syyskuu 2 ja jatkuu läpi lauantai, syyskuu 30. Ei todellakaan ole pulaa hanhet, joten tänä vuonna metsästää pitäisi olla toinen hyvä, varsinkin uusilla sääntöihin, jotka sisältävät 15 lintu pussi raja, sähköinen lintu puhelut, metsästys sallittu puoli tuntia ennen sunup ja puoli tuntia auringonlaskun jälkeen ja seitsemän ampui raja haulikot. Tarkista lasku metsästys painos valtion Wildlife Digest laukku rajoissa, vyöhykkeet, ja muita säännöksiä.

Wild Outdoor Expo isännöi NJDEP Division of Fish and Wildlife, Division of Parks ja metsätalousministeriö, Green Acres ohjelma ja Conserve Wildlife Foundation of New Jersey. Tapahtuma on myös useita sponsoreita, ja näytteilleasettajien myyjät kentältä retkeilytuotteiden on päällä. Ruoka myyjät osallistuvat myös; olet tervetullut tuomaan ja nauttia oman piknik teltassa.

Pequest Hatchery ja Natural Education Center: The Center isännöi ohjelmaa Get Batty on torstai syyskuu Ohjelma esittelee lasten maailmaan lepakoiden. Lisätietoja ja ilmoittautuminen, soita (908) 637 4125.

Kuvaaminen tapahtumia: Falls Township Rifle ja pistooli Association tulee tarjoamaan avoimen savikiekko ampua sunnuntai syyskuu 4 ja sunnuntai syyskuu klo range Newbold Road. Palkkiot ovat $ 12 jäseniltä ja $ 14 jäsenille. Mukana on myös avoinna ansa versot maanantaisin, syyskuu ja iltaterassit ilmakiväärin versot torstaisin, syyskuu Seura isännöi myös avoinna Viisi jalusta versojen keskiviikkoisin, syyskuu Lisätietoja saa (609) 586 8162.

Silver Lake Nature Center Tapahtumat: Kayak päiväretkiä järjestetään 10 syyskuu järven Assunpink, ja 24 syyskuu on Schuylkill. Palkkiot ovat $ 20 jäseniltä ja $ 30 jäsenille. Mukana on myös Full Moon meloa tiistai syyskuu maksut kuuluvat $ 20 ja jäsenille $ 25. Johdatus melonta ohjelma järjestetään lauantai, syyskuu 17. maksut ovat $ 15 jäseniltä ja $ 15 jäsenille.