ICE BAR

RICE PARK ENTERTAINMENT

Paul Winter Carnival jäätä veistos myöhässä

itsenäiseksi lumiaura KILPAILU

Mutta se ei ole lainkaan huono, mukaan carnivalorganizers at St. Paul Festival ja Heritage Foundation. Useimmat ulkoilmatapahtumat jatkuu suunnitellusti, todennäköisesti suurempia väkijoukkoja koska lämpötilojen 30s. Ja he saythey oppivat välttää toistamasta viime vuonna mutainen näyttää Rice Park.

Lumiukko. Tulee paljon lunta, että roboticplows työskennellä lauantaina Rice Park, ja jos se on märkä, tahmea lumi, no, se on osa haastetta.

Suurin vaikutus tulee olemaan aloittaa myöhemmin the48 tunti jään carvingcompetition, alunperin slatedto alkaa torstai-iltana Rice Park. Lauantaina karnevaali järjestäjät ilmoittivat. Fourteams ovat rekisteröitynyt kilpailuun.

Lämmin ennuste Winter Carnival. Ja ennusteen korkeimmillaan 37 lauantaina haluat miettiä kahdesti istuu RoyalThrone of (sulaminen) jäätä.

Lumiukko. paraati. Lumiukko jos sataa lunta, lumipallo jos se räntää. Joko niin, jos pukeudut varten olosuhteissa, sen Naiset Canada Goose Hybridge Lite Liivi Marja Ale pitäisi olla hauskaa.

MOON GLOW PEDESTRIAN PARADE

Lumiukko. Paul.

Minnesota State lumiveistoon KILPAILU

Naiset Canada Goose Hybridge Lite Liivi Marja Ale

Jotkut Winter Carnival lumiveistosfestarit vuodesta 2008. (Scott Takushi, Pioneer Press)

olemaan hieno viikonloppu, Bump sanoi. osaavat pukea ja reagoida sään. Mutta saat märkä housut jos istua kuninkaan valtaistuin on warmish iltapäivällä, jotta riveissä lumipallo.

Iso lumiukko.

Me askedRosanne Bump puheenjohtaja Festival ja Heritage Foundation, rate sääennusteen thisweekend ulkoilmatapahtumia lumiukko (hauska talvi) tai lumipallo (hieman läiske). Hän keksi paljon lumiukkoja kuin lumipalloja.

osallistujat lumiveistoon kilpailun at the Fairgrounds joutua kamppailemaan wetconditionsFriday, mutta katsojaa pitäisi löytää paljon mukavia weatherthis viikonloppuna nauttia luomuksia. Lumiukko.