Kihelmöintiä Tietoja Polar Bear Se Lapset rakastavat lukea

Nämä suuret saalistajat elää jopa ikä 25 30 vuotta. Niillä 42 terävät hampaat voivat purra läpi juuri mitään, että he voivat saada tassua. Niiden tassut ovat kukin 12 tuuman (1 jalka!) Leveä, minkä ansiosta ne voivat kahlata läpi kerrosten lunta. Heidän silmänsä ovat peitetty kolme silmäluomet, joista jokainen on suunniteltu suojaamaan visio ulkoisilta elementtejä. Mielenkiintoista, nämä olennot ovat siniset kieliä.

Raskaana jääkarhut rakentaa pesiä maalla ja jäällä suojata itsensä aiheuttamilta tuhoilta arktisen talven. Ne hoitaa poikasiaan yli 2 vuotta, jonka jälkeen he ovat omillaan.

Jääkarhut löytyy rannikon osissa Alaska, Kanada, Venäjä, Norja (Svalbard), ja Tanska (Grönlanti). Normaali lämpötila näillä alueilla on 55 Celsius (67 Fahrenheit) ja tuulet täällä puhaltaa keskinopeudella 30 mailia tunnissa. Hudson Bay, James Bay ja Beaufort meri on monia paikkoja, joissa jääkarhu alapopulaati- viihtyvät. Polar Bear Provincial Park, joka sijaitsee Pohjois Ontario Kanada on 9093 neliömailia lakeus omistettu säilyttämiseen nämä upeat eläimet. Arviolta viisi-seitsemäntuhatta jääkarhuja elää Venäjällä.

lämpeneminen vaikuttaa kielteisesti jääkarhut, aiheuttamalla nopea sulaminen pois arktisen jään arkkia. Ne ovat niiden kelluvia koteja ja metsästysmaat. Jääkarhut ovat myös haudutettua niiden lihan ja turkin miehet. Vuonna punainen kirja uhanalaisten lajien, ne luokitellaan haavoittuva, koska niiden olemassaolo uhkaa vakavasti ihmisten metsästäjien ja ilmaston lämpenemistä.

Polynyas (vesialueisiin ympärillä jäätä) tai laikkuja sulan meren yhdessä rannalla johtaa (laikkuja välisen veden jäätiköiden ja rannikot) ovat niiden lempipaikat, koska nämä paikat ovat asuttuja hylkeiden. Ei jääkarhuja löytyy etelänavalle ja ympäröivän Etelämantereen alueella. Se kun pingviinit asuvat.

Jääkarhut ovat suurimmat karhut maan päällä. Ne ovat myös suurin maa lihansyöjiä (lihaa syövillä) maailmassa. Vastasyntyneet jääkarhut ovat niin pieniä kuin rottia, mutta koska he kasvavat, he torni jopa 10 jalkaa korkea ja painaa yli 1400 kiloa. Niiden keskimääräinen paino on noin 352-680 kg (770 1500 lb), joka on vain noin puoli tonnia! Aikuiset naiset ovat noin puolet koko miehen jääkarhuja.

Real jääkarhut ovat kiristyy ja vähemmän ystävällisempi kuin Iorek, mutta varmasti vahvempi ja rohkeampi kuin häntä. Tässä Buzzle artikkelissa, olen koonnut hämmästyttäviä jääkarhu tosiasiat lapsille. Jokainen seikka näistä karhuja on ainutlaatuinen ja mielessä käsittämätön. Ole valmis hämmästymään, jonka elämä ja ajat jääkarhuja valkoinen jättiläiset arktisten.

Jokainen näistä faktoja jääkarhuista on vertaansa vailla muita eläinten maapallolla, koska heidän kehonsa sopeutuvat ainutlaatuisesti rohkea jäinen tuulet arktisen. On rakennettu hengissä sub nolla lämpötila on noin pohjoisnapaa, jossa ne nyt pikkuhiljaa menestyä takaisin. Varmasti nämä tosiasiat on kuljetettu pois teitä kunnioitusta näitä kauniita olentoja jään. Voit tehdä oman bitin säästää jääkarhut vastustamalla heidän salametsästyksen turkiseläimet, sekä nostamalla ääni edistää käytön puhtaiden energialähteiden, jotka vähentäisivät ilmaston lämpenemisen niiden elinympäristöön. Voit käytännössä tehdä jääkarhu lahjoittamalla WWF (World Wildlife Fund), joka käyttää etenee rahoittaakseen maailmanlaajuisia suojelutoimia.

Jääkarhut elävät kehällä pohjoisen napa-jääpeite, napapiirillä. Se on yksi kylmin paikoista. Suurimman osan ajastaan ​​merellä. Jääkarhut kansoittavat jäisessä vedessä kattaa mannerjalustaa, jäätiköiden sekä saaren ryhmiä niiden välillä. Ne vaeltavat napapiirin, uida kylmissä vesissä, ja metsästää selviytyä ja menestyä.

Niiden metsästys tyyli on varkain. Ne voivat Crouch lähellä jään reikiä tuntia, kynsiin tiivisteitä. Ne siirtyä kasvisruokavaliota kesällä ja syödä marjoja, jos ei ole muita vaihtoehtoja. Ne ovat kuninkaat napapiirin, vertaansa vailla niiden voimaa ja kestävyyttä. Selviytyäkseen näissä äärimmäisen kylmissä olosuhteissa, jääkarhu ruumis on kehittynyt tullut lähes täydellinen rasvan ja proteiinien kertymistä, ja polttava kone. Se, että noin 84% kulutetusta proteiinia ja 97% rasvaa on täysin rinnastettavissa, on osoitus tästä. Hamstraaminen rasvaa, kertynyt metsästyskauden aikana ne voivat selviytyä ilman ruokaa, jopa 9 kuukautta.

Jääkarhu turkki ei ole valkoinen, vaikka se voi näyttää olevan niin. Jokainen hiukset jääkarhu turkista, on itse asiassa läpinäkyvä. Ne näyttävät valkoinen, koska ne heijastavat valkoisen värin jään. Jääkarhu turkis on öljyinen ja vettä hylkivä, jotta se voi helposti kuivua itsestään. Vastoin yleistä käsitystä, väri jääkarhu iho on itse asiassa musta, joka on hyvin naamioitu niiden turkista.

Nyt voi olla miettimättä, kuinka jääkarhut onnistuvat pysymään lämpimänä ja hengissä niin pakkasessa. Syynä on 4 tuuman paksuinen kerros blubber rasvaa, joka sijaitsee ihonsa alle. Se on kuin eristekerros, joka Naiset Canada Goose Hybridge Lite Takki Musta Suomi suojaa heitä kylmältä, auttaa heitä säilyttämään kehon lämpötilaa. Itse asiassa kerroksia rasvaa lukita lämpöä niiden elin niin tehokkaasti, että ne melkein eivät näy infrapunasuodattimella herkkä (pimeänäkö) kamera!

Ne, jotka ovat nähneet elokuvan 'Golden Compass' muistavat Iorek Byrnison, ruhtinas jääkarhuja. Vaikka Iorek puhuu elokuvan, todellinen jääkarhut eivät ainakaan kuningattaren Englanti tai muuta ihmisen kieli.

Jääkarhut ovat mestari uimareita. Ne voivat uida nopeudella 6 mailia tunnissa meriveteen alemmilla pakkasella. Yksikään meidän kultamitalin voittanut olympia uimareita voisi seistä mahdollisuus vastaan ​​jääkarhu. Nämä karhut ovat olleet tiedossa uida satoja kilometrejä non stop, peräjälkeen, lepää jäätiköiden jonkin aikaa välillä. Maalla, jääkarhuja voi kulkea huippunopeus on 40 kilometriä tunnissa.

Naiset Canada Goose Hybridge Lite Takki Musta Suomi

Mitä jääkarhuja syödä? Se enimmäkseen sinetöidä lihaa. Ne ovat ensisijaisesti metsästää rengastettu, parrakas, harppu, hupullinen, ja juovahylje, jonka jälkeen sarvivalaan, mursut, porot, merilintuja, muskox, äyriäisiä, merilevää, kalaa, munia ja ajoittain Maitovalaat. Keskimäärin aikuisen jääkarhu kuluttaa noin 4,4 kiloa rasvaa päivittäin! Luonnollisesti niiden vatsat ovat mahduttava tarpeeksi ruokaa, jonka määrä on 10%: sta 20% painostaan.

Jääkarhut on rakennettu selviämään arktisen ympäristön ja hallitsemaan vesillä. Niillä on hyvin innokas hajuaisti. Heidän nenä aistii saaliiksi kuin tiiviste kilometrin päässä tai metri jäillä. Ei toisin susia, he voivat haistaa ja jäljittää heidän louhos, joka on enimmäkseen piilossa lairs.