Nyt radikaali suojelijoita creaturedom on uusi moraalinen pulmallinen punnita: Onko on ok tappaa hanhet nyt viranomaiset laatineet suunnitelman ruokkia lintuja kodittomia?

Naiset Canada Goose Kensington Parka Musta Netistä

Ajatuksia pureskella

Department of Environmental Protection lähetettäviä kuollut hanhet Pennsylvania jalostettavaksi. He palaavat syötävien muodossa ruokapankkien, jotka ovat vain liian mielellään lisätä äskettäin teurastettu ja vapaa siipikarjan niiden valikoissa.

Koskaan nauttinut, voimme vain ilmoittaa käytetyt, että Kanada hanhi on väitetty olevan vähän, sanokaamme, riistamainen. Sitä on kuvattu joillakin tahoilla kuin epämiellyttävä edes.

pyrkimällä estämään toistuminen Hudsonjokeen Downing kautta hanhi US Airwaysin lento 1549, virkamiehet pyöristettynä lintuja Prospect Park, Randall n Island ja muissa paikoissa ja lähettää heidät taivaallisen palkintoja.

Maailmanpolitiikka viihde Gossip Pelit viihde Pics TV Elokuvat Musiikki Teatteritaide Horoskoopit Päivittäin Viikoittain Kuukausittain Pet Horoskoopit elämäntapa Health kodit Ruoka Viva Lausunto Autot ostajan opas Naiset Canada Goose Kensington Parka Musta Netistä Arvioinnit Arvioinnit News Näkymät Kuvat Galleriat Kannet Luokitukset trendit: Donald Trump HURRICANE MATTHEW Kim Kardashian New York Mets Derrick Rose

facebook sähköposti Virkamiehet yrittävät estää uuden Miracle Hudson kaasutettu satoja hanhia että uhka lentoyhtiön liikennettä. (Sumlin / AP) Boy, eläinaktivistien vain voi saalis taukoa näinä päivinä. He huusivat kanoja niin sanotusti kun kaupunki ja liittovaltion viranomaiset alkoivat kaasuttaa satoja hanhia että uhka lentoyhtiön liikennettä.

Varmasti niitä, jotka ryntäsi valleilla varten hanhet näkee, että linnut antavat niiden kaupunkien vapaa alue elää suuremman hyvän.

PETA Co meni ballististen todeten, ettei lintu elämänsä oli arvokkaampi kuin riski satoihin ihmiskloonausta.