CAMBRIDGE, Ont. Online vetoomus kehottaen Canada Post harkitsemaan uudelleen päätöstään lopettaa ovelta ovelle kaupunkikeskuksissa on kerännyt yli 120000 allekirjoitusta.

'Kun me kuulla Susan ja hänen kysymyksiä, me kuulemme nuo selkeä ja voimakas tiedämme meidän täytyy olla herkkiä ja ymmärrystä lähestymistapamme muutoksia', hän sanoi.

Vetoomus kehottaa Kanadan posti harkitsemaan päätökseen lopettaa ovelle

'Olemme varmasti menossa katsomaan että (vetoomus) ja palautetta, että ihmiset esittää', sanoo Jon Hamilton, tiedottaja Canada Post.

Hamilton sanoi, että Kanadan posti pyrkii säilyttämään palvelua kaikille kanadalaisille vaan niiden täytyy löytää innovatiivisia tapoja tehdä se pysyäkseen omavarainen.

Kanadan posti ilmoitti joitakin dramaattisia muutoksia toimintaansa viime kuussa, mukaan lukien suunnitelmat luopua iän vanha perinne kotiin kaupunkialueilla. Yhtiö sanoi, että ilman postin harjoittajat matkustaa jalka, se säästäisi huomattavan määrän rahaa.

'Nuorin on aivovaurio ja käyttää kävelijä tai pyörätuolia kiertää', Dixon sanoo vetoomuksen. 'Minulle Kanada Postin päätös pakottaisi niputtaa ne ja taistelu läpi lumen pyörätuolin kanssa vain saada meidän sähköposti.'

Vetoomus aloitti Susan Dixon, kahden lapsen äiti nuorta poikaa Cambridge, Ont., on 15 joulukuu.

'Mutta status quo ei muutu.'

Naiset Canada Goose Montebello Parka Punainen Suomi

'Toiveeni on, että ne muuttavat mielensä ja todella miettiä, mitä he aikovat tehdä vammaisia', sanoi Dixon, jonka myöhäinen isoisä toisen maailmansodan veteraani oli mailman.

Vain 25 ihmistä oli allekirjoittanut vetoomuksen pian sen jälkeen se oli lähetetty viime kuussa, mutta Dixon Naiset Canada Goose Montebello Parka Punainen Suomi sanoi viime arktinen kylmä, että peittyä useimmat Keski- ja Itä-Kanadassa on todennäköisesti muistutti ihmiset miten kauheaa talvikuukausina voidaan kehotukset yli 70000 kanadalaisia ​​lisätä niiden allekirjoituksia 19 joulukuu ja 23 joulukuu.