Sunnuntaina viimeisin askel hanhi johdon strategia kääntyi teoiksi 484 lintua, jotka molting ja pysty lentämään otettiin jää englantilainen River suisto, toteutettu tenniskenttä läheiselle keinona ja kuoli, kun pultti ase laukaistaan niiden pääkalloja.

5000 saman verran rahaa vietettyä teuraaksi tänä vuonna yhden kesän työllistää hanhi perä scoopers.

Kesäkuussa 2015 kaupunginvaltuusto hyväksyi periaatteessa sisältyvät suositukset Goose Management strategian Mount Arrowsmith biosfääri alueena valmistaa Guardians of Mid Island Jokisuistot Society ja suunnattu henkilöstö toteuttaa teuraaksi ohjelman vuonna 2016, sekä muut hanhi hallintaa koskevia aloitteita. Strategia linjaa yksityiskohtaisesti tiedonkeruuseen viiden vuoden tekemä Suojelijat tukemaan raportin suositukset, mukaan lehdistötiedotteen päässä. Wildlife Chief eläinlääkäri. Wildlife Chief eläinlääkäri oli paikan päällä valvomaan prosessia ja testattu kaikki hanhet varten lintuinfluenssa. '

Sallisiko Surfside RV Resort Ltd käyttää omaisuutta toteuttamaan teurastaa.

kaupunki Parksville sanoi ja Guardians sai luvat seuraavat:

Parksville ammentaa 484 hanhet

Lefebvre sanoi kaupungin on käsitellyt 'liiallinen ulostetta' alkaen hanhet vuosia, likaantuminen pallo kentät ja rannalle.

Lefebvre sanoi myös kaupunki on kokeillut eri hanhi valvontamenetelmiä aiemmin, mukaan lukien käyttö koirien ja muna addling ohjelmaa.

huolimatta ottaa joitakin lämpöä asukkaiden ennen ja jälkeen teuraaksi sunnuntaina, Lefebvre oli unapologetic tiistaina.

kaupunginjohtaja Marc Lefebvre sanoo Parksville on yrittänyt kaikilla muilla tavoilla valvoa, mitä hän kutsuu 'yli väestö' Kanadan hanhet kaupungissa.

'Kaupunki haluaa kiittää Guardians of Mid Island Jokisuistot Societyn ja monet vapaaehtoiset, jotka osallistuivat teuraaksi', sanoi tiistain lehdistötiedote. 'Ajan myötä vähemmän ympäri vuoden asukas hanhet auttaa palauttamaan hajoaminen ja liiallisen laiduntamisen pitkin suistoon kanavaa ja myös pienempi riski ihmisten ja eläinten terveydelle.'

'Hanhet ollut ongelma Parksville useita vuosia, siihen pisteeseen, jossa he ovat melkein tuhosi suisto', sanoi pormestari. 'Meidän on yksinkertaisesti liian paljon hanhet ja monet heistä eivät mene minnekään (vaeltavat).'

muuttolinnut asetuksissa ei salli lahjoitus lintujen toiselle henkilölle tai yhteisölle, mukaan lukien lupa ehdokkaat.

Kanadan Wildlife Service ja Environment Canada keräämistä, tuhoaminen ja hävittäminen munat ja poistaminen ja hävittäminen pesiä varten kannustaa muuttolintujen muuttamaan muualle.

'Olemme Naiset Canada Goose Mystique Parka Valkoinen Suomi Hinta tehneet muna addling kunnes lehmät tuli kotiin ja joka ei onnistunut', hän sanoi.

Pormestari sanoi 'se ei ole pois todellisempi,' että liikaa hanhi ulostetta vesillä Parksville Bay saattaa jonain päivänä luoda e coli huolenaihe ja pakottaa sulkeminen kaupungin suurin vetovoima, sen maailmankuulu ranta.

Pormestari kysyttiin eläinten lopettaminen oli kerran tapahtuma tai jos kaupunki harkitsee toisen teurastaa ensi vuonna. Lefebvre sanoi kaupunki nähdä, mikä vaikutus tällä teuraaksi on ollut ennen päätöksentekoa tulevista toimista. 'On liian aikaista sanoa', hän sanoi.

'Loput ruhot hävitettävä eläinten hävittäminen ohjeita ja voidaan käyttää apuna rehun muiden lintujen kuten haukkoja ja kotkia pidettiin villieläimet kuntoutuskeskuksiin', sanoi lehdistötiedote päässä.

Naiset Canada Goose Mystique Parka Valkoinen Suomi Hinta

Capital Regional District käytti yli $ 31,000 vuonna 2015 on hanhi teuraaksi Victoria, mutta onnistui tappamaan vain 43 lintua se $ 725 hanhi. Parksville käytti noin $ 72 linnun sunnuntaina.

Ministry of Forests, Lands sekä luonnonvaroja Operations, West Coast Region metsästää, ansa tai tappaa Kanadanhanhi aikana auki tai kiinni kausi kuin aluepäällikkö pitää tarpeellisena, että asianmukaisen hallinnoinnin villieläinten resurssi.