New Hampshire on kanadanhanhi metsästyskausi syksyllä käytettävissä todistuksia ja ankka leima.

Onnistuminen riippuu tekniikka, ongelman luonne, määrä ja tottumukset hanhia läsnä, ja ajoitus ja huolellisuudesta häirinnän.

'häirintä hanhia kanssa pyrotekniikkaa, propaani tykkejä, koulutetut koirat, ajoneuvoja, sarvet, ja muut laitteet voivat olla tehokkaasti vähentää hanhi vahinko' lukee, mutta se voi myös olla kiusallinen naapureita, jotka nauttivat rauhasta ja hiljaisuudesta järven ympäristössä .

Tämä koordinoitu häirintä voi estää riesa parven lentävät maasta oneproperty seuraavaan. Yhteisön lähestymistapa voi tehdä ero.

Erikoistuneilta silmämuna ilmapalloja noisemakers, jotta vihjeitä uudelleen vegetating rantaviivaa neuvoja tehdä omaisuutta vähemmän toivottavaa, saat apua soittamalla 223 6832.

Naapurini järvien alueen meni vanhan koulun ongelmasta ja roikkuu kakku tölkit, jotka repsottaa tuulessa.

Häirintä voi olla tehokkaampaa, kun on useita kiinteistönomistajien paikallisessa ympäristössä, jotka työskentelevät yhdessä.

Lisäksi on tarpeen vaihdella sijainnin laitteet ja käyttää useampaa kuin yhtä häirintää laite joka päivä, jotta vältetään tottumisen, mukaan sivuston.

Naiset Canada Goose Snow Mantra Punainen Ale

Vinkkejä pitämään Kanada hanhet pois omaisuutesi

'Wildlife Services suosittelee integroidun villieläinten Naiset Canada Goose Snow Mantra Punainen Ale Damage johtaminen, jossa useita tekniikoita käytetään vahinkojen vähentämiseksi.

Yleensä parhaat tulokset saadaan, kun häirintä on aloittaa niin pian asthe ongelma on havaittu.

Harvoissa tapauksissa liittohallitus pyöristämiseksi ja tuhota ne, jos on riittävästi näyttöä siitä, että pyrkimykset vähentää ongelmaa ovat hävinneet.

'Se toimii nyt', hän sanoi vieressäni jätesäkki hanhen perä hän keräsi. 'Mutta ennemmin tai myöhemmin he saavat älykkäitä ja tulla takaisin.'

Tämä lähestymistapa saattaa sisältää lakkaamisen vesilintujen ruokinta, poistaminen kotimaisen vesilintujen, luonnonhoidon, häirintä ja pesiviä valvontaa.

Ongelmana tässä majesteettinen vesilintu on, että ne ovat aivan liian tuottelias inmany yhteisöjä näinä päivinä. Department of Agriculture, joka on tietoa haittaa hallinta, yleinen ongelmia ovat liiallinen kasautuminen ulostetta, pesimäaikana aggressio, ja yleensä estävät yleisön mahdollisuuksia nauttia ominaisuuksia, kuten puistojen käyttötarkoitukseensa.