Naiset Canada Goose Solaris Parka Punainen Suomi

Cousins ​​ja Marlin Laidlaw, Wisconsin maalintekijä, tehty videoita kuningas pukki ja lähetti ne Boone ja Crockett pääkonttori Montana. Videot on voinut johtaa seuran ennätys komitean koolle erityinen paneeli.

Jacques vie yliopisto asema: Chris Jacques, entinen peura tutkijan DNR, työskentelee apulaisprofessori villieläinten ekologia Western Illinois University. Kun hän erosi, Jacques oli johtaja valtion peura tutkimushankkeisiin. Hän opettaa erilaisia ​​kursseja, kuten nisäkkäiden ekologian, ja kehittää tutkimusohjelmia peuroja ja muita eläimiä.

Toiset, mukaan lukien 25 vuotta B maalintekijät Ron Boucher Vermont ja Craig Cousins ​​Wisconsinin, ovat järkkymätön niiden mukaan, että pukki tulee pisteytetään 6x6 tyypillinen. Sellaisena se on mahdollinen maailmanennätys.

mukaan Deer ja Deer Hunting raportin, kuningas buck ryhdytään Montana Jay Fish Edgar, omistajan teline, syyskuun lopussa ja sen on määrä olla paneeliin sijoitettiin tyypillisenä kahden ryhmää Mittarit.

raportoitiin Päätös paneelin pisteet kuningas buck kääntää useiden vuosien vastarintaa Boone ja Crockett virkamiehiä.

Telineessä on varmasti pienentynyt, koska se oli alun perin mitattiin vuonna 2007. Record tai ei, se täyttää Kingin toive saada teline paneeli sijoitettiin, prosessi Boone ja Crockett on toistaiseksi estetty.

California valmis kieltämään hound hunting: Kalifornian senaatti äänesti maanantaina säätää toimenpide kieltää karhun ja bobcat metsästys koirat. Lasku lähtee Kuvernööri Jerry Brown, joka on tähän asti 30 syyskuu allekirjoittamaan tai veto laskun.

Palkinto valkoinen pyrstö buck shot Johnny kuningas Lounais Wisconsinissa vuonna 2006 on tarkoitus aloittaa paneeli sai myöhemmin tässä kuussa Boone ja Crockett Club, mukaan julkaiseman raportin perjantaina Deer ja Deer Metsästys Magazine.

Buck tuli herättänyt kiistoja kun se alun perin sulkea olla epänormaali pisteen Boone ja Crockett pään maalintekijä.

metsästysajat alkaa: Wisconsinin varhainen kanadanhanhi ja suru kyyhky metsästyskausien avataan lauantaina. Hunters on oltava tarvittava lisenssejä, postimerkkejä ja luvat, käyttö kytketty haulikot, rekisteröidään vapaa Harvest Information Program ja käyttää myrkyttömiä ammuttu. Ainoa poikkeus on, että lyijyn voidaan käyttää kyyhkyset millään mailla ei hallinnoi DNR.

Useat maalintekijät, kuten Boucher, ovat mitanneet kuningas pukki ja keksiä ilman pistein 213 6/8 tuumaa tai suurempi.

B maailmanennätys tyypillinen whitetails on järjestetty vuodesta 1995 213 5/8 tuumaa pukki ottanut Milo Hanson Saskatchewanin.

Asia tuli entistä täyteen, kun Naiset Canada Goose Solaris Parka Punainen Suomi Boone ja Crockett hylkäsi useita maalintekijät vuoksi näkemyksensä kuningas buck, kuten Boucher ja Cousins.

Paneeli tarkastella buck