ENSIVAIKUTELMIA: Kuten muillakin hybridi väliasuja testasimme tällä kaudella, tämä yhdistyy merinovillaa ja tikattu nylon eri osissa. Meillä ei ole koskaan ollut mitään valituksia lämmöstä etuosan (jossa tikattu nylon on), mutta takana tuntui hieman Naiset Canada Goose Solaris Parka Ruskea Ale viileämpi. Materiaali ei pehmein ihoa vasten, mutta se on myös tarkoitettu käytettäviksi yleisesti päällekkäin toisen kerroksen (Smartwool tietenkin toivoo valitsemaan toinen tuote PhD kokoonpanolla).

PhD Smartloft Divide Full Vetoketjull

Naiset Canada Goose Solaris Parka Ruskea Ale

VALMISTAJA KUVAUS: Layer oikeus voidakseen mennä pitkälle PhD Smartloft Divide takki. Merino vuori pitää sinut mukavan lämpimänä ja kuivana. Eristetty nylon päin käsittelee tuuli.

suosikkiominaisuutesi: Olemme aina arvostaa peukaloreiät hihat, kuten tämä välikerros sisältää. Meidän Medium Test takin istuvuutta oli lähes täsmälleen totta, kun oleskelee hieman pidemmältä sivulta varsinkin takana. Mukava istuvuus on ehkä suurin myyntivaltti tämän tuotteen, ja hiihtäjiä, jotka nojata kohti villaeristeitä löytävät kiinteä tuote täällä.