arvoinen pyöriä, se hyvin sen arvoista, sanoi Gage Toepper, 10-vuotias, joka leirejä ulos hänen vanhempansa. todella tärkeä meille, koska siellä ei ole paljon vaihtoehtoja vanhemmille Rio Rancho tai Albuquerque, sanoi Nina Toepper, Gage äiti.

Vanhemmat leiriytyä rekisteröityä lapsia varten kesäleiri

Vaikka useimmat ihmiset sanoivat he tekevät parasta se, jotkut Toivotan oli erilainen tapa saada lapset leiriin. piti ottaa vapaapäivän tehtävää tämän ja muitakin asioita, joita en mieluummin tehdä kuin nukkumassa puistossa yön yli, sanoi Sylvia Serna. En viettää yön täällä puistossa, viettää 24 tuntia yrittää saada Naiset Canada Goose Thompson Takki Marja Suomi Hinta paikka täällä niin minulla ei ole missä muualla hänelle (poika) mennä. lähes kaikki puiston sovittu, se sen arvoista. uskomattoman edullinen, sanoi Nina Toepper.

Haynes Park Rio Rancho tulee leirintäalue aikuisillekin pari päivää ennen kesäleiri rekisteröintiä.

Jotkut perheet ovat perinteisesti irti. Kun lapset ovat koulussa, äiti ja isä pitävät paikalla linjassa. vaimo ja minä, me tag joukkue, hän tekee suurimman osan tavaraa päivällä kun yritän hakemaan työtä ja sitten illalla tulen ulos ja ottaa ja tehdä nukkumassa kylmällä säällä, sanoi Don Dulac.

Aluksi olin sellainen kuin, oi, mikä vetää, ja nyt olen täällä ja se ei ole niin paha viettää vapaapäivän ja tavata uusia ihmisiä ja tiedätte, lapsille, selitti Tommy Sanchez. tietävät niin monta kertaa lapset don mitään tekemistä kesäaikaan ja että kun ongelmat alkavat, niin pidät niitä täällä uinti ja aktiivinen ja tavaraa, se olisi hyvä kesä hänelle. En ole Kamp Rio minä vain istuu sohvalla, vain television katselun, kuten, sanoi Gage.

on sen arvoista, se paljon ja he tekevät erinomaista työtä lasten kanssa toimintaa niillä, lisättiin Dulac.

Kaupunki on pidetty arpajaiset, mutta jotkut vanhemmat valittivat, sanomalla, että ottaa valvonnan pois kätensä. Jotta kommentoida täällä, myönnät olet lukenut ja sopivat meidän käyttöehtoja. Käyttäjät, jotka rikkovat näitä ehtoja, mukaan lukien käyttö karkeaa kieltä tai rotuun halventavat, on kielletty. Ole kunnioittava muiden mielipiteitä. Jos näet sopimattoman kommentti, ilmoita sen Valvojamme tarkistaa.

Naiset Canada Goose Thompson Takki Marja Suomi Hinta

(KRQE) Useimmat vanhemmat tietävät kesäleiri kiire, get allekirjoittaneet nopeasti tai vaarassa leirin täyttymässä. Mutta on yksi leiri Rio Rancho että niin suosittuja, vanhemmat leiriytyä päiviä etuajassa.

omistettu vanhemmat, sanoi Kim Gensler. vain rajallinen täplät ja aiomme varmistaa lapsemme päästä sisään. teltoissa vaatia niiden paikalla linjassa, ja se saapumisjärjestyksessä palvella rekisteröintiä. Vanhemmat sanoivat ohjelma, joka omistaa noin 100 lasta kolmella paikkakunnalla, on edullinen, ja niiden lapset rakastavat sitä. torstaina, ja ne tulevat täysin valmis, varusteltu huopia, ruokaa, lämmitin, jopa generaattori veloittaa puhelimeensa.

tekevät hubbies hoitaa lapset ja juuri sellainen on tyttö aikaa pari päivää, joten se tavallaan mukavaa, sanoi Sammie Rivera.

Rio Rancho Parks ja Rec virkamiehet kertoivat KRQE News 13 se kuunnellut palautetta ja useimmat vanhemmat sanovat he pitävät tätä menetelmää rekisteröintiä, koska se palkitsee perheitä, jotka välittävät eniten, ja useimmat ihmiset nauttivat pyöriä.