Kiitos, Mike, ja hyvä iltapäivä, jokainen. Kuten Mike osoitettu, vietän aikaa antaa lisää väriä ensimmäisen neljänneksen raportoidut tulokset aiemmin tänään samoin kuin myös näkymien 2015. Ennen sitä haluaisin muistuttaa kaikille, etenkin tulokkaita PFSWEB tarina, että kun tarjoamme keskustelut taloudellista tulosta, me usein keskustella palvelumaksu vastaavaa tuloa suorituskykyä. Tämä ei GAAP metristä lasketaan ottamalla meidän palvelumaksu tuloja, joka on ensisijainen liiketoimintaa teemme ja lisäämällä bruttokate meidän tuote tuloja yrityksille, jotta molemmat yritykset voidaan mitata vastaavalla palvelumaksu perusteella.

Meidän maaliskuu 2015 käteistaseen vaikuttivat myös jonkin verran valuuttakurssit.

aikana maaliskuu 2015 neljännes, me aiheutuneet yhteensä noin $ 0,8 miljoonaa hankintaan ja rakenneuudistuksen liittyvät kulut sovelletaan näitä pyrkimyksiä. Nämä erät eivät kuulu meidän oikaistu käyttökate tuloksia.

Ennen kuin menemme eteenpäin, haluaisin esittää seuraavat huomiot koskevat eteenpäin lausumia. Kaikki lausunnot tässä puhelinkonferenssiin, muut kuin jo toteutuneita tosiasioita, ovat tulevaisuutta koskevia lausumia. Sanat ennakoida, uskovat, arvio, odottaa, aikovat, tulee, ohjausta, luottamus, kohde, projekti ja muita vastaavia ilmaisuja tyypillisesti käytetään tunnistamaan eteenpäin lausumia.

Kiitos, Shannon, ja hyvä iltapäivä, jokainen. Kuten näit aiemmin iltapäivällä, annoimme lehdistötiedote tuloksemme ensimmäisen neljänneksen päättyi 31. maaliskuuta 2015. Sen jälkeen vahva viimeistely 2014 koimme jälleen ennätyksellinen neljänneksellä. Ensimmäisellä neljänneksellä 2015 oli Q1 kirjaa sekä palvelumaksu vastaavaa tuloa ja oikaistun EBITDA suorituskykyä. Nämä tulokset johtuivat johdonmukaisen suorittamisen meidän nykyisten ja uusien asiakkaiden, mukaan lukien jatkuva vauhti digitaalisessa viraston ja teknologian palveluja alueilla. Sekä ylä- ja linjat täydennettiin uusilla projekti voittoa, joita on huomattavasti auttanut meidän 2 yritysostojen viime vuonna, jotka molemmat parantanut korkeamman katteen asiantuntijapalvelut valmiuksia.

Siksi lopputulemat ja tulokset voivat poiketa merkittävästi siitä, mitä on esitetty tai annetaan ymmärtää nämä eteenpäin lausumia. PFSWEB ota mitään tarkoitusta tai velvoitettu päivittämään eteenpäin lausumia. Löydät määrittelemme nämä ei GAAP taloudellisia toimenpiteitä, meidän täsmäytys nämä ei GAAP taloudellisia toimenpiteitä lähimmän GAAP toimia ja keskustelua siitä, miksi ajattelemme nämä ei GAAP toimenpiteet ovat merkityksellisiä. Nämä taloudelliset toimenpiteet sisältyvät eduksi sijoittajien ja olisi harkittava lisäksi eikä sijasta GAAP toimenpiteitä. Eastern Standard Time iltapäivällä. Mikä tahansa jakaa edelleen tai rebroadcast tämän puhelun millään tavalla ilman kirjallista lupaa PFSWEB, Inc. on ehdottomasti kielletty.

Ennen kommentoi edelleen, haluaisin kääntää puhelun yli Tom keskustelemaan taloudellista tulosta. Ja sitten seuraava Tom puheenvuorosta, palaan keskustella joitakin muita kohokohtia tarjoavat liiketoiminnan kehittäminen yleiskatsaus ja avaa vaativat kysymyksiin. Tom?

Nyt haluaisin kääntää puhelu siirrettiin toimitusjohtaja PFSWEB, Mike Willoughby. Sir, siirry eteenpäin.

Nämä tulevaisuutta koskevat lausumat eivät ole takeita suorituskyvystä tulevaisuudessa ja voivat liittyä tai liittyy riskejä ja epävarmuustekijöitä ja muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa PFSWEB liiketoimintaan taloudelliseen asemaan ja liiketoiminnan tulos, jotka sisältävät, mutta eivät rajoitu, riskitekijät ja muiden kelpoisuutta sisältyvät PFSWEB n vuosikertomuksen Form 10 K, neljännesvuosiraportit Form 10 Q ja muiden raporttien arkistoi PFSWEB Securities and Exchange Commission jolla oma huomio suunnataan.

Meidän taloudelliset tavoitteet, me usein keskustella tavoite, että kun kasvaa, etsimme ajaa kasvoi vipuvaikutus liiketoimintaa ja tuottaa parannettu oikaistu käyttökate palvelumaksu vastaavaa tuloa prosentteina. Olemme tyytyväisiä tuloksemme Tämän vuosineljänneksen heijastavat tätä parannusta.

Yksi muita tärkeitä kohteita on todettava, että vertailukelpoisia tuloksia tällä neljänneksellä vaikuttivat ulkomaisen valuuttakurssien epäsuotuisasta että monet yritykset ovat kohdanneet tänä vuonna tähän mennessä, sovellettavan heikko euro ja Kanadan dollari. Kansainvälinen toiminta vastaa noin 20% meidän koko palvelun maksu vastaavaa tuloa aktiivisuutta, joten olemme vaikuttanut myös täällä. Vaikka olemme harkinneet vaihtokurssin heilahtelut meidän aikaisemmin ilmoittanut 2015 ohjausta, meidän palvelumaksu tulot ja oikaistu käyttökate vaikuttivat negatiivisesti tällä neljänneksellä noin $ 2 miljoonaa $ ja 0,2 miljoonaa vastaavasti verrattuna hinnat alkaen maaliskuu 2014 neljännes. Joten ensimmäisen neljänneksen tulokseen verrattuna edelliseen vuoteen oli itse asiassa vieläkin vahvempi on paikallisessa valuutassa pohjalta.

Muistutuksena, koska integrointi REV ja LiveAreaLabs liiketoimintayksiköt osaksi yleistä liiketoimintaa, emme raportoi erillistä tulojen osuus näistä liiketoimintayksiköistä. Palvelumme maksu myyntikate ensimmäisellä neljänneksellä 2015 oli 31,5% verrattuna 30,4% viime vuonna. Tämä 110 pistettä kasvu johtui suurempi osuus ammatti ja teknologiapalvelut, joka on suurelta osin seurausta meidän hankinnat REV ja LiveAreaLabs. Meidän tavoitteena on edelleen yleinen myyntikate meidän palvelumaksu tulot vaihtelevat 25%: sta 30%: lla vuonna, ja tavoitetta olla yläpäässä tätä aluetta.

Naiset Canada Goose Thompson Takki Musta Suomi Hinta

tarkastellaan nyt meidän 2015 näkymiin. Tällä hetkellä olemme toistaa meidän aiemmin ilmoitetun tavoitteensa 2015 palvelumaksu vastaavaa tuloa odotetaan olevan noin $ 160 miljoonaa $ 170 miljoonaa mikä kasvoi 15%: sta 22% vuodesta 2014. Olemme myös säilyttää oikaistu käyttökate tavoite vaihtelevat välillä $ 16 miljoonaa ja $ 18 miljoonaa, mikä heijastaa kasvua 17%: sta 32% vuodesta 2014.

Hyvää päivää, ja kiitos osallistumisesta nykypäivän puhelinkonferenssin keskustelemaan PFSWEB n taloudelliset tulokset ensimmäisen neljänneksen päättyy 31. maaliskuuta 2015. Naiset Canada Goose Thompson Takki Musta Suomi Hinta Liittyminen meille tänään PFSWEB toimitusjohtaja Mike Willoughby; ja yhtiön talousjohtaja Tom Madden. Sen jälkeen niiden huomautukset, avaamme puhelua varten kysymyksiin.

SG kulut ensimmäisellä neljänneksellä oli $ 13,6 miljoonaa euroa verrattuna $ 11 miljoonaa vuoden sitten neljänneksellä. Prosentteina liikevaihdosta, SG oli 21,3% verrattuna 19,3% edellisen vuoden, ja kasvu johtuu pääasiassa ennakoitua vaikutuksia uudella REV ja LiveAreaLabs liittyvät SG kustannuksia, ja suunnitelmiin lisätä myynnin ja markkinoinnin.

PFSW toimitusjohtaja Michael Willoughby Q1 2015 Tulokset

Varasto yhteensä korvaus on arvioitu olevan noin $ 4 miljoonaa $ 5 miljoonaa kalenterivuonna 2015, mutta riippuu meidän osakekurssi toiminnan sekä taloudelliseen tulokseemme.

Meidän tuote tuloja liike, olemme edelleen odottaa laskua noin 20% verrattuna 2014. Ja myyntikate tuotteen myynti arvioidaan olevan noin 5%. Vuoden 2015 ohjausta ei sisällä vaikutusta mahdollisia tulevaisuuden yritysostoja. Lisäksi jatkamme odottaa meidän 2015 tulokset ovat vahvin jälkimmäisessä osan vuotta, koska se sisällyttää vahva kausiluonteinen toiminta useimmat B2C asiakkaiden sekä hyödyksi uuden asiakkaan lisäyksiä.

Tammikuussa kerroimme suunnitelmista siirtää meidän Manilla toiminta meidän Bangalore, Intia sijainti. Tämä siirto perustuu läsnäoloamme Intiassa sai ostamalla REV Solutions. Muutto valmistui maaliskuussa, ja olemme erittäin tyytyväisiä eri kustannusten ja toiminnallisia hyötyjä sai tästä liikkeestä. Jatkamme myös aiheutua kuluja, jotka liittyvät integraatioon käytetty työ REV ja LiveAreaLabs yritysostot sekä odotetut kustannukset laittaa kirjan earnout ja tietyt muista uudelleenjärjestelyistä.

Monet asiakkaamme jälleen voimakasta aktiivisuutta aikana maaliskuun neljänneksellä, meidän kuluttajakaupasta asiakkaita, jotka ovat olleet jo yli 1 vuoden ymmärtämättä yhteensä yli 20% vuositason kasvu kasvunsa kauppatavaraa tuloja. Meidän palvelumaksu vastaavaa tuloa kasvu sisältyi myös hyötyvät REV ja LiveAreaLabs yritysostot, jotka molemmat sattui syyskuussa 2014 mennessä.

Tämä neljännes suorituskyky on hieman suurempi kuin yläpäässä tämän kohdennettuja alue. Huomaa kuitenkin, että odotettavissa olevat suuremmat sekoitus palvelumaksu tuloista neljännellä neljänneksellä tämän kalenterivuoden lähtöisin alemman kate infrastruktuuripalvelut, odotamme, että bruttokateprosentti yleistä, että neljännes on hieman alhaisempi kuin muita neljänneksiä aikana vuosi. Sinänsä olemme edelleen kohdistaa olla yläpäässä 25%: sta 30% välillä koko kalenterivuoden ajan, mutta saattaa olla vaihtelua aikana neljännesten perustuu jaetun infrastruktuuritoimien vs. ammatin ja teknologiaan liittyvää työtä.

Kaiken tämän huomioon, meidän oikaistu käyttökate ensimmäisellä neljänneksellä kasvoi ennätykselliseen Q1 suorituskykyä $ 3,7 miljoonaa ja se kasvoi 66% verrattuna edellisen vuoden neljänneksellä. Prosentteina palvelumaksu vastaavaa tuloa, oikaistu käyttökate kasvoi 210 peruspisteellä 9,9% verrattuna 7,8% vuosi sitten neljänneksellä.

kanssa, että taustana, nyt nopeasti tarkistaa ensimmäisellä neljänneksellä numerot.

Kuitenkin yksi tärkeä pohtia yhdessä tämän tuloksen ohjausta. Minttu, minkä odotetaan osaltaan lähes $ 17 miljoonaa $ 20 miljoonan palvelumaksu tuloja vuodessa. Mint ei yleensä ole suuri joulukuu neljäsosa piikki, mutta sen sijaan palvelumaksuja ansaitsemme niistä odotetaan tasaisemmin jaetaan ympäri vuoden, riippuen ajankohdasta suurempien kolikon tippaa. Mielestämme tämä on myönteinen meille, koska se antaa meille mahdollisuuden hallita paremmin liiketoiminnan aikana meidän ei loma kauden aikana. Mutta se vaikuttaa myös odotetut neljännesvuositulosten toimintaamme, koska emme ennakoida neljänneksellä piikki ylös vertailukelpoinen ennalta neljäsosaa niin paljon kuin se on aikaisemmin.

Tulemme edelleen tiiviisti vaikutusten valuutta- vaihtelut ja niiden vaikutus meidän yleistä taloudellista tulosta.

Meidän viime puhelut, olemme keskustelleet suunnitelmaa kasvattaa myynnin ja markkinoinnin kulut jotta ajaa edelleen kasvua. Vaikka tietyt näistä inkrementaalinen kohteita heijastuvat maaliskuussa neljänneksen tulokseen, teemme suunnitella lisäkorotukset tällä alueella kun katsomme ulos loppuvuoden. Lisäksi odotamme noncash varastossa kulukirjaukset edelleen kasvavan jäljellä kalenterivuoden 2015 seurauksena ajoituksen ja luonteen meidän eri kannustinjärjestelmiä.

Kokonaisuutena katsoen, olemme erittäin tyytyväisiä maaliskuu 2015 taloudelliseen tulokseen. Se oli hyvä tapa aloittaa vuosi. Alkuvuoden palvelumaksu vastaavaa tuloa kasvoi ennätyksellisen Q1 tason $ 37,7 Me ja se kasvoi 31% verrattuna viime vuoden vastaavaan neljännekseen. Kasvu johtui osittain hyödyksi uusien ja laajennettu asiakassuhteita, mukaan lukien Yhdysvallat Mint, joka alkoi 2014 toisella puoliskolla.

Nyt kääntyen taseeseen. 31. maaliskuuta 2015 rahavarat yhteensä $ 14,8 miljoonaa euroa verrattuna $ 18,1 miljoonaa 31. joulukuuta 2014. Yhteensä velka oli $ 14,1 miljoonaa euroa verrattuna $ 10.9 miljoonaa vuoden 2014 loppuun Sellaisenaan nettorahavirrat velan kanta oli noin $ 0,7 miljoonaa verrattuna $ 7.2 miljoonaa 31 joulukuu 2014, jossa lasku johtui ennen kaikkea ajoituksesta eri myyjän maksujen ja asiakkaan suoritteisiin. Jos muistatte, olemme todenneet aiemmin, että meidän kassavarat sisältää tietyn tason hyötyä ajoitus tiettyjen käteisperintä saamat PFSWEB asiakkailta asiakkaita, jotka sitten myöhemmin anteeksi asiakkaillemme. Tämä hyöty oli pienempi lopussa maaliskuun kuin lopussa meidän kausiluonteisesti korkeat joulukuu neljänneksellä.