Ryhmä oli osa Opiskelijat Ice tutkimusmatkoja Napaseutujen, jonka tavoitteena on yhdistää nuoret luontoon auttaa heitä ymmärtämään paremmin ja arvostamaan ekologisen, kulttuurisen ja poliittisen merkityksen Arktisen, sitten jakaa tietojaan kuten nuoret lähettiläitä.

Retkikunta aloitti 9. Naiset Canada Goose Victoria Parka Marja Hinta heinäkuuta Ottawassa pre retkikunta toimintaan. 12. heinäkuuta, joukkue lensi Kuujjuaq, Pohjois Quebec, nousta retkikunta alus ja tutkia Labradorin rannikolle, arktisten yhteisöjen, Torngat National Park ja sitten poikki Labradorinmeri rannikolle, jäätiköt, vuonot ja yhteisöjä Grönlannin .

Joukkue palasi Ottawa 23. heinäkuuta Koko matka kesti 15 päivää, mukaan lukien 12 päivää laivalla.

aikana kaksi viikkoa matkan, joukkue myös kohdannut valaita, jääkarhuja, muskox, jäätiköt, vuoret ja jäävuoria.

dufferin Peel Catholic District School Board sponsoroi seitsemän Peel perustuu opiskelijoiden jälkeen arvioidaan niiden sovellusten ja käy läpi valintamenettelyn.

oppinut joukko erilaisia ​​asioita, kuten ekologisten, kulttuuristen ja Kanadan itsemääräämisoikeutta pohjoisessa, ilmastonmuutoksesta ja meidän on oltava aktiivisia kansalaisia ​​muuttuvassa maailmassa. Olemme myös oppineet Arctic historiasta, matkoilla ja tiedonsiirto oikein, jotta innostaa aktivismia tulevaisuudessa väestötiedot, sanoi Piekut.

Kuori opiskelijat palaavat jälkeen elämä

Peel ehdolliset mukana Jasmine Canaviri Laymon ja Patricia Pendon Brampton, jossa Yordel Jackson, Steven Jia, Thomas Piekut, Sergio Raez Villanueva ja Matthew Szczepanski Mississauga.

Retkikunta oli mahdollista kumppanuuksia First Air, Kanadan Luontomuseo, Parks Canada, Canada Goose, Makivik Corporation, Kativik aluehallituksen Leacross Foundation, WWF Kanada, Kanadan Heritage, Yhdysvaltain suurlähetystö Ottawa ja yli 30 muuta kannattajia.

Naiset Canada Goose Victoria Parka Marja Hinta

todistaja omakohtaisesti kauneus arktisten ja paremmin ymmärtää sen tärkeä rooli globaalissa ekosysteemissä on jotain, joka ikuisesti muuttaa nämä opiskelijat nähdä maailma ja paikkansa sen, sanoi Geoff Green, johtaja retkikunta. retkikunnat ovat vain alkua elinikäisen matkan, mutta erittäin tärkeä askel saada inspiraation, koulutuksen ja motivaatiota tarvitaan johtoasemaan kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Vuodesta 2000 SOI on kestänyt yli 2500 nuorten 52 maasta ja Napaseutujen.

oli erittäin opettavainen kokemus, sanoi Piekut, Grade 11 opiskelija Loyola Catholic Secondary School, satelliitin kautta puhelimitse. toivoa innostaa muita henkilöitä auttaakseen jatkaa tämän tehtävän.

Opiskelijoille, jokainen päivä oli täynnä etsintään, löytö, esityksiä, työpajoja, kädet tutkimukseen, nousut ja seikkailu.

Kasvattajilla olivat johtavien tutkijoiden historioitsijat, napa-asiantuntijoita, inuiittien johtajia, taiteilijoita ja muusikoita.

Kaikkiaan 45 opettajien ja 86 lukiolaista ympäri maailmaa osallistui 14. Opiskelija on Ice 2014 arktinen tutkimusmatka.