Pari peuran muuttanut toiseen Naiset Canada Goose Victoria Parka Musta Stockmann Naiset korkealla paikalla Marsh. Hietakurki kutsutaan etäisyydestä. Sinisiipitavi lensi ohi.

Pitkä parta laskeutui 20 metrin päässä hänen sokea. Dominski voisi olla uusi kalkkuna metsästys, mutta hän ei tarvitse ketään kertomaan hänelle ammunta tilaisuus oli käsillä.

Dominski oli saamassa hänen ensimmäinen kahdesta lahjoja kalkkuna metsästys jumalia.

Kaikki tämä oli uutta Dominski. Hän katseli, kiehtoi, koska lintu strutted alas raitoja.

kalkkuna halusi mikään hanhi. Kalkkuna otti lyhyt, välttelevä lento suoraan Dominski.

'Se lopetti aina muutaman askeleen ja pullistunut', sanoi Dominski. 'Sitten se laskisi sen höyhenet ja katsoa ympärilleen nähdäkseen, jos jotain oli katsomassa.'

Dominski kiinnitetty hänen kiikari lintu.

'Ajattelin mennä ulos ja nähdä, mitä aamulla vaikeuttaisivat', sanoi Dominski, joka omistaa Milwaukee lasi liiketoimintaa vaimonsa Kathy. 'Tiedätkö, metsästää muutaman tunnin, sitten päästä sisään työhön.'

Viisi minuuttia myöhemmin hän oli vahvistus toinen 'gil obble obble' kuljettaa tuulta.

Naiset Canada Goose Victoria Parka Musta Stockmann Naiset

Joten viime torstaina Dominski heräsi hyvin ennen aamunkoittoa ja selvitti tiensä omaisuutta, sekoitus kosteikkojen ja ylänköä reunustaa rautatie linja. Hänen vaihde rajoittui haulikon, kiikari ja joidenkin naamiointi vaatteet.

Aamu oli loistava, sanoi Dominski, villieläinten nähtävissä ensimmäisestä minuuttia.

Kymmenen minuuttia sen jälkeen, yksi pitkä, musta lintu näkyi kävelee rautatiekiskoja.

Hän haki ja sai ensimmäisen jakson kalkkuna luvan Zone 2. Hänen suunnitelmia pohjimmiltaan merkitsi metsästystä maa sokea kiinteistön hän omistaa Menomonee Falls, paikalla hän tuntee hyvin vuosien jousimetsästyksen.

pick riensi alas viereisen moottoritien ja pomppi ympäri raidat. Kalkkuna scooted pois raiteilta ja siirtyi kohti Dominski sokeiden.

Mutta ensimmäisten tuntien aikana, ei merkkiäkään kalkkunoita. Dominski luuli kuulleensa hauska korina etäisyys.

ajastimen onni koukut metsästäjä

Hän craned kaulaansa, näköinen ja kuuntelu. 'Kuulinko sitä tai ei I?' hän kysyi.

Kun aurinko nousi, Dominski näki, että hänellä oli yhtiön noin 50 metrin päässä, kanadanhanhi istui sen pesä huipulla piisami talossa.

Mutta sen tietysti laittaa sen lähellä hanhi pesä. Kanadan, käyttäessään äidin ja alueellinen vaistot, flapped pois sen piisami huoneisto ja siepata kalkkuna.

'Vain täydellinen aamulla', sanoi Dominski.