Kaikki huipentuu 65. Naiset Canada Goose Victoria Parka Valkoinen Netistä vuosittainen NBA All Star peli Air Canada Centre sunnuntai-iltana, 14. helmikuuta jossa parhaat pelaajat NBA Western Conference parhaita vastaan ​​itäisen konferenssin.

Kuten monet koripallo harrastajat, Thornhill Nicole Pollock on innoissaan NBA hoitaa All Star peli Air Canada Centre Torontossa viikonloppuna.

Kun peli parhaat pelaajat tulevat Toronto vain päivinä, pitkäaikainen koripallo harrastaja kertoo surinaa ja jännitystä kaupungissa on kiistaton.

29 vuotta vanha entinen jäsen Toronto Raptors Dance Pak on co omistajan Cotton Candy Tapahtumat Henkilöstö- ja hyvin mukana erilaisia ​​tapahtumia, jotka liittyvät NBA All Star viikonlopun.

Yksi korkean profiilin toiminnot hänen yritys on Tausta on NBA-supertähti hyväntekeväisyyssäätiölle.

Sunnuntaina Toronto Raptors on kaksi All Stars DeMar DeRozan ja Kyle Lowry osallistuu iso peli, liittyi joitakin NBA kirkkaimmat tähdet kuten Steph Curry, LeBron James ja Kobe Bryant.

Cotton Candy Events on säännöllinen klo Air Canada Centre, jossa myynninedistämiseen henkilöstö päällä kaikille Toronto Raptors kotipeleissä.

Candy henkilökunta tukee ja nostaa tietoisuutta Dwayne Wade yksityinen hyväntekeväisyys tapahtuma tueksi Wade World Foundation ja ONEXONE hyväntekeväisyysjärjestö, hän paljasti.

Vain joitakin keskeisiä, hauskoja tapahtumia käynnissä perjantaista sunnuntaihin sisällyttää julkkis koripallo peli, taitoja haaste, ja nouseva tähdet koripallo peli, mainitakseni vain muutamia.

kanssa kanadanhanhi, joka tulee ottaa Cotton Candy joukkue paikan päällä kaikki pelit jatkeena tuotemerkin yhdistyä faneille, Pollock lisäsi hänen yrityksen yhteyden sekä Toronto Raptors ja NBA.

Candy on paljon liikkeellä, kun lisäämme tuotemerkin lähettiläinä tapahtumien, kuten muotinäytöksiä ja hyväntekeväisyyteen toimintoja, sanoi Westmount Collegiate ja Yorkin yliopiston jatko.

Naiset Canada Goose Victoria Parka Valkoinen Netistä

peli tässä on tilaisuus osoittaa, kuinka ainutlaatuinen, monipuolinen ja intohimoinen tämä kaupunki on, sanoi Pollock. niin innoissaan energia-, innostusta ja kyvyt NBA All Star Weekend tuo meidän kaupunki.

Thornhill natiivi innoissaan NBA All