Resident kanadanhanhi kannat ovat kasvaneet huomattavasti 1990-luvulta lähtien Kaliforniassa. Tänä aikana, Kanada hanhet ovat laajentaneet ulkopuolelle historialliset pesintä alueella. Tästä johtuen kasvusta, ristiriidat maanomistajien ja asukas Kanadan hanhet ovat laajentuneet monin läänissä Kaliforniassa.

Lähimmäistäsi saa pelottaa asuville hanhet pois hänen omaisuus ei tappavia keinoja milloin tahansa. California Department of Fish Game kannattaa, että maanomistajat ottaa ennakoivasti ei tappavia vähentävät toimenpiteet kanadanhanhi käytettäväksi vaikutti yksityistä omaisuutta. pitää ruoho lyhyt hillitä ruokinta), koirien käyttö, visuaalisen pelotteena, kuten scarecrows, saalistaja houkuttimia, mylar liputus ja ilmapalloja, ja aidat. Lisäksi sorsastus voi olla tehokas pelote ongelma-alueilla ulkopuolella pesimäaikana kun valtio ja paikalliset määräykset mahdollistavat tämän toiminnan.

Naiset Canada Goose Whistler Parka Valkoinen Stockmann Naiset

V: Vuonna 2007, yhteensä 309000 abalone korjattu pitkin pohjoisrannikolla, joka merkitsi korkein abalone satokauden vuosikymmenen. Se oli ainoa vuodesta 2002 vuoteen 2010, että yli 300000 kerättiin. Mukaan DFG ympäristön biologi Jerry Kashiwada, nämä luvut lasketaan näytteenotto abalone raportointikortteja joka palautettiin meille ja järjestelmällinen puhelinhaastattelun. Vuotuinen keskiarvo 2002-2010 oli 264.000. Koska tämä perustuu siihen, mitä on merkitty kortteja ja vartijoita kohtaavat usein ihmisiä, jotka eivät suorita korttinsa, uskomme se edustaa vähimmäismäärä otettu.

Sovi ei lähettää tavalla kuin emuloi, oletetaan olevan tai teeskentelee olevansa joku muu. Missään olosuhteissa ovat lukijoita lähettämässä Noozhawk tietoisesti käyttää nimeä tai henkilöllisyyttä toisen henkilön, onko tämä on toinen lukija tällä sivustolla, julkinen kuva, julkkis, luottamushenkilö tai kuvitteellinen hahmo. Tämä tarkoittaa myös sitä, lukijat eivät tietoisesti luovuta mitään henkilökohtaisia ​​tietoja muiden jäsenten näistä foorumeista.

K: Tarvitsenko kalastuslupa kalastettaessa yksityinen järvi karjatilalla takana lukittu portti? Ei ole julkisia. Järvi on syöttää ympäri vuoden puro, joka on peräisin liittovaltion maalla. Kalat se istutettiin yksityinen osapuoli, mutta kala ei suorita pulassa kutemaan. Kiitos selvennyksestä.

käyttäminen Lyijy Projectiles Air Kiväärit in Condor Maa?

: Kyllä, tarvitset kalastusluvan. Vaikka tämä Järvi on yksityistä omaisuutta, kalastuskortin on tarpeen, koska järven syötetään pysyvä virta. Lupa ei vaadita, jos tämä järven on ylläpidettävä ja laillistettuna vesiviljelylaitoksella.

K: naapuri on Lakefront omaisuutta ja säännöllisesti häätää (tai heittää tikkuja ja kävyt at) Kanada hanhet aikana pesimäaikana. Hänen on tarkoitus pitää heidät pois hänen telakka, mutta hän ojentaa häirintää noin 10th puolen kilometrin ylös rannalle useita muita yksityisalueella ja

eniten Abalone Harvested viime vuosikymmenen?

K: viime vuosikymmenellä oli kaikkein abalone korjattu? (Anonymous)

Sovi ei houkuttele muita. Sitoudut olemaan käyttämättä Noozhawk n foorumeita taivuttamista ja / tai mainostaa henkilökohtaisia ​​blogeja ja sivustoja, ilman Noozhawk n nimenomaista kirjallista suostumusta.

Noozhawk johto ja toimittajat, oman harkintansa, säilyttävät oikeuden poistaa yksittäisiä viestejä tai peruuttaa käyttöoikeudet ketään, joka uskomme on rikkonut näitä ehtoja tai minkä tahansa muun aikavälillä tämän sopimuksen; Emme kuitenkaan ole velvollisuutta tehdä niin.

Q: Tiedän, että ilmakiväärit ei teknisesti pidetä ampuma, mutta ei pitäisi johtoon pelletit ilmakivääri silti olla laitonta Condor Maa, koska ne sisältävät lyijyä? Tuntuisi kieltämiseen lyijyn ammus on, koska se koostuu lyijyä, ei siksi tyypin ampuma / ase / työkalu se tuli ulos. Mikä on tarkoitus johtaa kiellon, jos se on laillista käyttää lyijyä pellettejä pelletti kiväärin? Isn olemassa terveysriski mukana condors ja lyijy, jolloin Naiset Canada Goose Whistler Parka Valkoinen Stockmann Naiset kielto johtaa? Jos pelletti kiväärin ei pidetä aseen, vai mitä tämä virhe, miten lyijyä kielto laki on kirjoitettu, kun se toteaa, että ammukset tulevat aseen? (Sarah D.)

Carrie Wilson on meribiologi kanssa Kalifornian Department of Fish Game. Kommentit pitäisi olla merkitystä ja saa olla kirosanoja ja halventavaa kieltä ja hyökkäykset.

Ulkona Q Onko laillista Haze Trespassing Kanada Hanhet

sitoutuu olemaan käyttämättä Noozhawk n foorumeita henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä. Tämä sisältää minkäänlaista henkilökohtainen hyökkäys lukien, mutta ei rajoittuen, ihmiset meidän tarinoita, toimittajille, jotka luovat näitä tarinoita, lukijatoverimme jotka kommentoida tarinoita tai kukaan muu yhteisö.

V: DFG valvoo kala ja Game Code asetusten jälkeen ne menevät läpi lainsäädäntöprosessin ja on hyväksynyt Fish Game komissio. Nostat voimassa politiikan kysymyksiä, jotka on voitu harkita valtion lainsäätäjä ja komissio kehittämisessä lyijyluoti kieltoja. DFG voi puhua komission, mutta jos haluat tutkia asiaa tarkemmin, ota yhteyttä Fish ja Game komission suoraan.

V: naapuri sijaitsee oikeutensa haze hanhet hänen omaisuutta. Kanada hanhet ovat valtion ja liittovaltion suojattu lakien ja asetusten puitteissa muuttavien Bird sopimuksen Laki ja Kalifornian kala ja Game Code. Kuitenkin näissä asetuksissa, ei tappava hämärtymistä menetelmiä, kuten häirintää tapahtuu henkilöitä, voivat estää Kanada hanhet yksityismetsistä omaisuutta jossa omaisuusvahinkoja tai haittaa voi tapahtua maanomistajalle.

Hyväksy kunnioittava. Noozhawk kannustaa älykäs ja kiihkeän keskustelua, mutta nyt on nollatoleranssi niille, jotka eivät voi ilmaista mielipiteensä siviiliasian tavalla.

Sovi ei postittaa Noozhawk kommentteja, jotka voidaan tulkita herjaavaa, säädyttömiä, rienaavaa, haitallista, uhkaavaa, rikkomuksellista, häiritsevää, herjaavaa, vihamielistä, seksistisiä, rodullisesti tai etnisesti paheksuttavaa, tai jotka ovat invasiivisia toisen yksityisyyttä .