yhteensä yhdeksän naista ovat esittäneet sanoa, että he olivat väärin tai seksuaalisesti ahdistelee Ghomeshi.

Vuodatus tuki Jian Ghomeshi väitetty uhrit

Vauva Canada Goose Elijah Bomber Punainen Suomi Hinta

DeCoutere sanoi olevansa iloinen kaikkia viestejä tukea Twitterissä ja sosiaalisen median koska tarina katkesi. Sadat ihmiset ovat vastanneet käyttäen hashtag IBelieveLucy.

He menivät ulos syömään yhden yön ja palasi kotiinsa, jossa, kun jotkut suudella, DeCoutere väittää Ghomeshi otti hänet kurkusta, painoi seinää vasten ja 'sitten hän löi minua muutaman kerran.'

Mutta kun hänen nimensä ja kuva julkaistiin Vauva Canada Goose Elijah Bomber Punainen Suomi Hinta Toronto Star, palaute meni olemasta 'acerbic' ja 'erittäin aggressiivinen uhrit' tarjoamaan 'paljon lämpöä, että ihmiset, jotka ovat loukkaantunut ja jotka eivät ole voineet esittämään ', hän sanoi.

DeCoutere kertoi CTV News kuinka hän tapasi Ghomeshi at televisio konferenssissa, jossa hän antoi hänelle hänen käyntikortin. Hän perusti kirjeenvaihtoa hänen kanssaan ja he viettivät aikaa yhdessä Torontossa vuonna 2003.

'Ei ollut mitään keskustelua. Ei ollut mitään pyyntöä. Ei ollut mitään, ja siksi se oli niin outo', hän sanoi.

'Olin todella piristävä itseäni paljon negatiivista palautetta, mutta en todellakaan tiedä, mitä se olisi,' näyttelijä tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Lucy on 'Roskasakki' kertoi CTV News torstaina.