Koska alkukesän sade ja loppukesästä lämpö, ​​en ole kiinni Vauva Canada Goose Snow Bunting Musta Stockmann lähes tarpeeksi bassoa on topwater syötti tänä vuonna. Olet todennäköisesti samassa veneessä. En ole koskaan kuullut basso kalastaja sanoa, 'Tiedätkö, olen kyllästynyt kiinni niistä on topwater tulppa.'

Perry näin häiriön vedessä lähellä kanto ja heittää sen. Hän muistutti valtava splash, niin se tuntui hänen uistin oli ripustettu pohjassa. Koska hän oli vain yksi uistin, hän oli enemmän huolissaan talteen Creek Chub kuin kalan pyydystämiseen. Kuten on käynyt ilmi, uistin ei ripustaa mitään, mutta maailmanennätyksen basso.

Jotenkin pidin hermot yhteen ja lähti vieheen missä se oli. Olen twitched sitä kerran. Tällä kertaa 6 pounder ei menetä. Ovatko he ottavat sen hienovaraisesti, kuten taimen siemaillen päivänkorento tai iske se raakuus of valkohai, topwater on kaikkein jännittävä tapa saada basso.

3. Erilaisia ​​topwater vieheitä. On chuggers (suosikeistani), slashers, kävely syöttejä, buzzbaits ja nykäistä syöttejä. Juuri kun luulet uistin päättäjät eivät voi keksiä mitään uutta, tässä tulee Horny Toad, joka houkuttelee villi lakko ja ylimitoitettu herätä syöttien suunniteltu houkutella iso basso.

perjantai syyskuu 18 Dove kausi alkaa Etelä Zone.

lauantai sunnuntai syyskuu 12 13 Toinen viikonloppuna kyyhky kauden Special White siivekäs Dove Area South Texas.

Lopussa pisteen, esimerkiksi; reunalla rikkakasvien linja; takakonttiin puu, joka on pudonnut veteen; paalutus tai rajat kappaletta venelaituri; tai jyrkkä pudotus pois jossa kala voi periä enintään syvyyksistä poimia pois hyväuskoinen saalislajien. Jotta osuvasti nimetty largemouth basso, saalis tarkoittaa mitään, se voi päästä sen ylimitoitettu suuhun.

5. lukeminen vettä. Kuten useimmat vapaa basso onkijat, en ole kovin hyvä kanssa elektroniikan, mutta en voi katsoa sellaista matalikon (8 jalkaa tai vähemmän, riippuen veden kirkkaus) jossa tunnen mukavin kalastus päälle ja ennustaa, missä purema voi tapahtua .

lauantai, syyskuu 12 16 päivää sinivihreä ankka kausi ja kanadanhanhi kausi alkaa.

torstai syyskuu Central Expressway, Allen.

siellä on paljon pitävän noin topwater vieheet

2. Suuri nimiä. Pintavieheet syöttien on joitakin parhaista monikereiden on laaja valikoima pyydyksiä. Nimet kuten Paholaisen hevonen, Jitterbug, Creek Turpa Surface Dingbat, Zara haamun, Hula Popper, Lucky 13, Tiny Torpedo, Isojalka Scum sammakko, Kävely Boss, Top Dawg, Chug Bug, Skitter Pop, Sexy Dawg, Bronzeye Popper, Pad Crasher sammakko ja kymmeniä muita.

1. jännitystä lakon. Muistan hyvin viimeisimmät iso basso että sain suosikkini ahvenenvärisillä chugger. Tämä erityinen uistin on ollut niin menestyksekäs, että olen kahdesti korvannut koukut. Maali näyttää takalokarin paneelin romukauppaan autoa eläkkeellä purkaminen derbies.

Onneksi vielä on aikaa tässä kalastuskausi. Alusveteen purra monissa järvissä jatkuu pitkälle syksyllä, ja järvet ovat vähemmän tungosta, koska metsästys- ja syksyn penkkiurheilua.

torstai syyskuu 24 Lone Star Quail luvuissa perustava Quail Ikuisesti kopiokone, Grapevine Convention Center.

4. Legacy of topwater vieheitä. Topwaters olivat ensimmäisiä basso vieheitä ja ovat edelleen kaikkein kyinen. Viljelijä nimeltään George W. Perry käytti Creek Chub houkutella maailmanennätyksen 221/4 pounder päässä Georgian Montgomery Lake. Caught in 1932 Perry kala pysyy sidottu maailmanennätys.

Vauva Canada Goose Snow Bunting Musta Stockmann

I heittää uistimen osaksi rauhallisen tasku ympäröi kaislikossa, anna sen bob on laineet omaa häiriön usean sekunnin, sitten antoi sen nykiä. A 6 pounder lähti Air Jaws pikku pistokkeen, puuttuu kokonaan, koska kalat tyhjentää vedestä ja kääntyi ilmassa.

torstai syyskuu 10 Garland Mesquite Ducks Unlimited rahankeruu illallinen Atrium, 300 N. Fifth St., Garland. Lippuja, soita 214 724 7265.

lauantai sunnuntai syyskuu 5 6 Ensimmäinen viikonloppu kyyhky kauden Special White siivekäs Dove Area South Texas.

CALENDARTUESDAY, syyskuu 1 Dove kausi alkaa Pohjois- ja Keski-alueilla.

Kuten tarina menee, Perry meni kalastus 2. kesäkuuta, 1932 koska eteläinen Georgia oli sateinen ja se oli kirjaimellisesti liian märkää auran. Perry ja hänen kalastus kumppani, Jack Page, oli vain yksi tanko, yksi kela ja yksi viehe niiden välillä. He vuorottelivat melontaan ja kalastukseen.